onsdag 25 januari 2012

Butter London, British racing green

Jomen... Jag har ju en larvigt bilintresserad make här i huset, så om det dyker upp ett lack med namnet British racing green så är det klart att jag "måste" skaffa det. Och så gillar jag ju grönt också. 


Mörkt grönt med ytterst diskret skimmer. Det är faktiskt så diskret att det nästan inte syns om man inte tittar efter. Ändå ger det lacket en annan typ av glans och djup än vad det skulle ha med en krämformula. Jag tycker det här är ack så tjusigt. Subtilt elegant - jag tänker på filmen Cabaret med Liza Minelli. Har hon gröna naglar i den eller tycker jag bara att jag kan få ta på mig ett plommonstop och dansa med lite stolar?


Satt som en ostbåge i soffan och målade på det här. Hade jag suttit lite mer normalt så hade det räckt med två lager lack, nu har jag tre eftersom det blev ojämnt. Det torkar ändå fort, särskilt med ett lager Seche Vite över. Hann dock sabba det rätt så rejält på höger hand, men det visar jag ju inte upp. Troligt är dock att jag snart lackar om igen.


British racing green och en älskad make med vurm för bilar i allmänhet och slot racing i synnerhet. Trodde det skulle vara en baggis att hitta en bil att matcha med nere bland hans raringar, men ack så jag bedrog mig.  Han har ett gäng nämligen. Så här är hans bilbana i stället. Delar av den i varje fall. Komplett med bergväggar, buskar och träd, små gubbar och kossor och får och stängsel. Redigt snygg om jag får tycka, men det säger jag ju knappast till honom. Till honom suckar jag bara och himlar med ögonen. Stygg fru...

Betyg 4,5/5. Men nej - jag måste höja det här. Älskar det helt galet mycket faktiskt. Blir 5/5 alltså.

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Bättre ju mer jag tittar på den. Kanske höjer den det där halva snäppet.

   Radera
 2. Svar
  1. Bilbanan ja! Visst är han duktig? ;)

   Radera
 3. Jag gillar verkligen det lacket. Det är vackert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju det. Helt klart en ny grön favorit.

   Radera
 4. Åh, sånt där halvhemligt skimmer är nästan min favorit för stunden! Och den gröna färgen är ju helt underbar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jomenprecis! What's not to love liksom. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!