torsdag 17 november 2011

IsaDora, Sapphire + L'Oreal #736

Har haft ett par riktigt dåliga dagar. En förkylning som inte riktigt vill vare sig bryta ut eller dra sig tillbaka, huvudvärk och som om inte det vore nog - månadens plåga. Egentligen vill jag bara låsa in mig på mitt rum och dra täcket över huvudet och glömma allt. Men jag har ju barn så det blir inte mycket med det.


Dåligt humör således och tänkte att lite nya lack på naglarna kunde pigga upp. Eller nya och nya, de här har funnits med i samlingen flera år faktiskt. Still going strong. Det är två riktigt mörka lack, IsaDora är blått och L'Oreal grönt. Härligt skimmer i båda och jag tycker de matchar varandra finfint.


Eftersom de är så galet mörka båda två är det inte helt lätt att se skillnaden på dem. Gröna L'Oreal är på pekfinger och ringfinger (och tummen men den syns ju inte) och blå IsaDora på långfinger och lillfinger. Båda två behövde två lager och med tanke på hur länge sedan det var jag använde dem senast så var de förvånansvärt lätta att applicera. Trodde de kanske skulle ha meckat ihop lite, men inte då. Sedan kommer  IsaDora-lacket från innan den breda penseln också. Plus i kanten.


Orkade inte leta reda på något grönt, utan nöjer mig med att matcha det blå med en av mina favoritdofter, Addict från Dior. Använder den inte så ofta, för den är rejält tung i doften, men när jag bär den känner jag mig riktigt lyxig och sexig. En patydoft om ni frågar mig.
Toppnot: Mandarin, Hjärtnot: Queen of the night, Basnot: Vanilj
Idag skulle jag storkna av doften. Skallebang som sagt.

Betyg 3/5 för båda lacken

4 kommentarer:

 1. Finfint! Krya på planeten =)

  SvaraRadera
 2. Tack Kerstin. :) Imorgon SKA jag vaa bra för då ska jag på bio med två kompisar. Och en liten drink på det...

  SvaraRadera
 3. Krya på dig, vill också helst dra täcket över huvudet men det kan man ju inte tyvärr :p Ibland hade det varit skönt att kunna "pausa" lite någon gång iallafall.

  SvaraRadera
 4. Tack Honi! Jo, en paus-knapp hade inte varit så illa vissa dagar. Så att man kunde ligga under det där täcket och titta på rom-coms och äta choklad.

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!