söndag 19 juni 2011

När tivolit kom till stan...

...eller varför nöja sig med en färg när man har 10 naglar?

Jag har precis fyllt år - 40 stycken närmare bestämt, vilket jag igår firade med att ställa till med fest för mina nära och kära. Har lite huvudvärk idag, men det är det helt klart värt.

Kvällen till ära bestämde jag mig för att busa till det rejält med nagellacken. Folk är vana vid att se mig med en färg i taget, inga stämplar eller dekorationer. Men nu for fan i mig och jag plockade fram 10 olika krämlack och prydde händerna med dessa.


Tumme: Green-wich village, OPI; pekfinger: #124, Depend; långfinger: Bella's chioce, H&M; ringfinger: Lilac polish, Eyeko; lillfinger: Aqua baby, China glaze.

Lillfinger: Lemon fizz, China glaze; ringfinger: Go green, IsaDora; långfinger: Saucy polish, Eyeko; pekfinger: Power pink, IsaDora; tumme: Latina red, IsaDora. Flaskorna syns i bakgrunden.

Här är klänningen jag matchade lacken med. Varför välja en färg om man kan låta bli, liksom?

Sätter inget betyg den här gången. Känns inte som någon större idé att betygsätta dem en och en. Men det är en solklar femma för hela manikyren för jag blir glad bara av att titta på den. Jag tror absolut att jag kommer göra om den någon annan gång.

1 kommentar:

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!