torsdag 20 oktober 2016

Zoya, Cala

Tjenixen! Det var ett tag sedan. Kan bero på att jag mått sådär och inte ens målat naglarna på nästan en vecka. Det här bar jag i helgen.


När nu Zoya har så många fina färger i sitt sortiment, så kan man verkligen undra varför jag valde just Cala när jag hade så många juveler att välja bland. Tro mig, jag undrar jag med. Så stod det ganska länge i otestade lådan också.
Cala är ett nude-beige lack. Jag tänkte säkert att det skulle plats in bland min samling nästan-vita, men det är snudd på för mörkt för det. Nude, beige - med en liten rosa ton men ändå ganska gul. Jag tänker på aprikos, fast en väldigt blek sådan.


Pastell och därför tre lager. Torkade fort dock, och satt faktiskt på rätt så bra. Inget att klaga på.


När man sitter och läser och inser att bokmärket matchar lacket. Typ. Bokmärket är tillverkat av en kär vän till mig.

Betyg 2/5

I've been a bit under the weather lately and haven't painted my nails at all. 
Cala from Zoya was worn this weekend. It's a nude beige, in some lights a bit pink in others a a bit yellowish. A very pale apicot maybe?
This is three coats and topcaot. Easy to use and lasted well.
Matching with a book mark made by a dear friend of mine.

2 kommentarer:

  1. Lacket är fint men bokmärket är underbart!:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Älskar det där bokmärket! Faktiskt samlar jag på bokmärken och har en hel massa fantastiska i sänglådan. Just de här gjorde min vän ett gäng av, med olika text på, som en present till min bokcirkel. Eftersom jag fick välja först så norpade jag självklart det här. Man är väl smart! :D

      Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!