tisdag 13 september 2016

Zoya, Aggie

Så. Min långfingernagel har gått av JÄTTElångt ner på nageln. Man kan se sprickan på de här bilderna, men när jag tog dem hade jag inte märkt den än. Jag sitter alltså med en jättekort, nästan smärtsamt kort, långfingernagel just nu och funderar på huruvida jag ens ska bemöda mig med nagellack de närmaste veckorna. Vi får se.


Aggie från Zoya är nästan en spelvänd version av Chanels Peridot. Här är det guldet som är tydligast, med skiftningar i grönt och koppar och ett nästan rödorange stråk. Det där blå som anas i flaskan har jag däremot inte sett på nageln.


En aning skirt så det här är tre lager med topplack på. Lätt att applicera och torkade fort. Stoltserar dock med penseldrag och jag upplevde att det blev slitet väldigt fort.


Eftersom ungefär ingenting matchar bra med duokroma lack så valde jag i stället att matcha med min orkidé som jag har fått att blomma om med de här snygga gröna och lila blommorna. Roligast av allt är att det här är en sådan där orkidé som ska vara jättesvår att få att blomma om, så jag är mäkta stolt över att jag lyckades.

Betyg 3/5

So. I cracked my longfingernail really far in and now I sport a REALLY short nail and don't know if I should bother with nailpolishes at all while it grows out. You can se the crack inn these pictures but I hadn't noticed it yet when they where taken.
Aggie from Zoya is almost a mirrorversion of Chanel's Peridot. Here it's the gold that plays the main part with green and copper shifts and an almost redd hue to it. The blue streak you can see in the bottle I didn't really see on the nail.
Like most duochromes this was a bit sheer so this is three coats with topcoat. Easy to apply and dried quick. There are brushmarks though and it wore off fast, with a bit of shrinkage, tipwear and some flaking.
Since it's so difficult to match duochromes I decided to show off my orchid that I've managed to get to bloom again. Although I've heard that it's almost impossible to get this kind of orchid to bloom again. But here it is, with it's beautiful green and purple flowers.

10 kommentarer:

 1. Vackert nagellack, och mycket vacker orkidé. Följ hjärtat och magkänslan när det gäller den smärtsamt korta nageln, vi läsare kan vänta =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar inte bry mig nämnvärt i vanliga fall, men den här är verkligen plågsamt kort. Sådär så jag inte vet om jag vill visa den... Men å andra sidan går det ju att gömma den om jag vill. Vi får se.

   Radera
 2. Svar
  1. Och ännu bättre irl. Som det brukar vara. :D

   Radera
 3. Lacket är jättevackert men iihh din stackare, de där nagelbrotten är verkligen inte roliga... Hoppas att den växer ut snabbt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mina naglar växer som tur är rätt så snabbt, men det är ju inte snyggt. Samt att det gjorde rätt så ont att upptäcka nagelbrottet genom att fastna i en stickad tröja..... :/

   Radera
 4. Älskar duo- och multikromer, det här var jättefint:) Men stackars dig med nagelbrottet! Du fick mig att tänka på Cactus (saknar henne!), har för mig att hon täckte en kortis med ett löv..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst gjorde hon det, det minns jag också. Jag saknar henne jag med.

   Radera
 5. snyggt,hoppas det går framåt med din nagel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jodå, den är på G. Har naglarna målade och fotograferade för första gången på två veckor just nu, så stay tuned - som de säger i amerikatt. ;D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!