Sidor

söndag 11 september 2016

L'Oréal, Nude demoiselle

Min kärlek till nästan-vita lack består. Däremot förstår jag mig inte på varför i hela friden man ska blanda ner parfym i produkter som inte behöver vara parfymerade. Nude demoiselle satt på i över tre dagar, och intensiteten i doften minskade men det doftade ändå alla tre dagarna. Det tycker jag inte om, och det gör att jag inte kommer köpa det här märket i fortsättningen.


Nude demoiselle är ett väldigt ljust rosa lack som absolut ville se vitt ut på mina bilder. Jag supergillar den här färgen och trivdes väldigt bra i den.


Så klart med pasteller så är det ett litet helsike att måla med dock. Det här är fyra lager plus topplack och irl kunde jag se både vnl och att det fortfarande var lite flammigt på vissa naglar. Ibland orkar man bara inte bry sig om sådant.
Det var å andra sidan lätt att lacka och torkade förvånansvärt snabbt med tanke på de många lagren.


Matchar med ännu en sak som Lilla E pysslat fram. En ros är en ros är en ros.

Betyg 3/5. Utan parfymen hade det blivit högre.

I love almost-white polishes and the nude pink Nude demoiselle from L'Oréal is no exeption. The love gets diminished though when it's perfumed. The intensity of it gets weaker by the day but for all the three days I had this manicure it never lost the smell completely. This means I won't buy this brand anymore I'm afraid.
Pastels are often a nightmare to use and this is four coats plus topcoat. It was quite easy to use though and dried quicker than I thought with all those coats. I could see some vnl and some streakiness on some nails irl, but all in all I really liked this colour and it lasted well.
Matching with a rose Little E has made.

6 kommentarer:

 1. Jag har väldigt svårt för parym i nagellack och framförallt i removers. Det luktar ännu värre när de försöker kamoflera den starka luften med parfym.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Riktigt jobbigt för den stackars näsan också. Vill jag ha parfym tar jag på mig parfym - inte nagellack.

   Radera
 2. Jag är också väldigt förtjust i nästan vita lack men delar absolut din avsmak för parfymerade lack. Fast i och för sig, Cirque älskar jag ändå så det beror nog på lacket. Men jag hade älskat dem ännu mer om de inte luktade:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det beror lite på hur intensiv doften är också, och här var den väldigt påtaglig hela tiden manikyren satt på. Och den hade den där tantiga läppstiftsdoften. Som gammal dammig potpurri eller något. Fullständigt omysig. :P

   Radera
 3. Jag blir också ledsen över parfym i lack. Onödig grej, som jag helst vill slippa. De få jag har använder jag endast om jag är mycket ute i friske (smog)luften...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ett riktigt ofog. Jag har ett L'Oréal kvar i otestade lådan, men sedan blir det nog inte fler för mig. Synd på så fina lacka i övrigt.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!