Sidor

fredag 5 augusti 2016

A England, Wuthering heights

Det är inofficiell holofredag idag. Det här lacket påstår att det är holo i beskrivningen på hemsidan, men det är så diskret att jag diskvalificerar mig själv idag. Sminkan och Emma kanske tycker annorlunda dock...


Wuthering heights är ett vackert grått lack med ytterst diskret holoskimmer. Holot syns alltså inte mycket alls utan jag upplever det mest som ett silverskimmer. Den grå färgen är av det där färgskiftande slaget och ibland tycker jag att det ser helt lila ut.
Det här är nog mitt favoritlack från kollektionen. Tror jag. Kanske.


Väldigt lättlackat. Det här är två lager och topplack. Första lagret var lite flammigt men med A England något fluffigare formula jämnade det ut sig fin med bara ett lager till. Det torkade fort.


Eftersom jag inte hittade boken "Svindlande höjder", jag tror jag har lånat ut den, så kan jag inte matcha med den. Gick i stället på namnet på märket och letade reda på mitt mest brittiska smycke, med lite flaggor och ett visst klocktorn.

Betyg 3/5

I should of course have matched the polish Wuthering heights with the book with the same name, but I couldn't find it. I think I've loaned it to someone. Well, well I match the brand name instead with a very british necklace with a few flags and a certain clocktower.
Wuthering heights is a grey polish that almost looks purple in some lights. In this we have a discreet holoshimmer, so discreet it's more of a silver shimmer than a holo.
Easy to apply but coat one was a bit spotty. Coat two fixed that though, and then there's top coat. Dried quickish.
This might be my favourite of the collection. Maybe. Or maybe not. 

2 kommentarer:

  1. Klart att du inte blir diskad, kul att du vill vara med! Fint lack men jag gillar boken mer än lacket:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tvärtom för mig. Jag har läst boken två gånger eftersom jag fick för mig att jag hade fel när jag inte gillade den första gången. Det hade jag inte. :D

      Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!