Sidor

fredag 8 juli 2016

Revisited polish: Polish alcoholic, Omega

Precis hemkommen från en bilresa i landets mellersta delar - alltså vad som för mig är jättemycket norrut, Ångermanland. Älskade maken har släkt där så vi gästade dem och jag testade surströmming som var precis så äckligt som jag alltid trott.
Nåväl - när man är på resande fot och inte vill ha med sig massa packning så lackar man på ett snygginglack som man står ut med en vecka. Mitt val föll på Omega från Polish alcoholic, ett lack jag visade redan i oktober men då missade jag solen och ni missade holoeffekten. Tänkte passa på att visa upp det igen nu när det är inofficiell holofredag hos Sminkan och Emma och allt.


Som ni ser - rent galet med holo. Jag har beundrat denna tealhärlighet hela veckan, även när det var avskavt och flagigt för jisses i min lilla låda. Regnbågarna blir snudd på linjära dessutom, inte alls så scattered som mina bilder visar.


Tre lager med lite väntetid mellan lagren. Lätt att lacka med och torkar snabbt.


Samma matchningsobjekt som förra gången. Orka leta på något nytt liksom - jag är väl lat!

I've been traveling this week and when you're on the road and don't want to pack too much you choose a polisg you can live with for a week. My choice was Omega from Polish alcoholic, a polish I showed in October but then the sun was hiding and I didn't manage to capture the fantastic holo-rainbows. They are simply put fantastic! More linear than my pictures show them.
This teal beauty is easy to use if you wait a little between coats. This is three coats that dried quick.
Matching with the same mug as last time. Who hs the energy to come up with something new? Not me.