onsdag 20 juli 2016

Golden Oldie Challenge: Picture polish, White wedding

När jag såg att Helena hade lagt in en vit temavecka i Golden Oldie Challenge så visste jag direkt att jag ville använda White wedding igen. Det här lacket var en lemming för mig och jag var nästan lite rädd första gången jag testade det att jag skulle bli besviken. Det blev jag inte då. Nu kände jag mig lite mer skeptisk.


White wedding är en vit jelly med glassflecks som skiftar i färg mellan rosa, blå och framför allt silver.


Det här är fyra lager och på bilderna syns det inte hur ojämnt det faktiskt var. Riktigt flammigt på ett sätt jag tyckte var lite jobbigt att bära.
Det var dock lätt att lacka med och det gick bra att lägga tunna lager. Det torkade okej fort med Seche Vite, men kändes liksom lite mjuksegt även efter ett par dagar. Det blev ingen kärlek den här gången.


Matchar med samma objekt som då, den skeptiska katten på min äggklocka.

The moment I saw that Helena had made a white week in the Golden Oldie Challenge I knew I wanted to use White wedding from Picture polish again. This was such a lemming for me and I remember I was so afraid I wouldnt like it. I did like it then, maybe not so much this time.
White wedding is a white jelly with glassflecks in pink, blue and silver. My pictures doesn't show how uneaven this was, even after these four thin coats, but it was so uneaven I cringed a bit when I wore it. It looked quite bad.
It was easy to use though and had an okay dry time with fast dryin top caot, but it never felt like it hardened. 
Matching with the sceptical cat siting on top of my timer, as I did the last time as well.


   

    An InLinkz Link-up
   

4 kommentarer:

 1. Vackert vardagslack, men synd på det mjuksega. Lite roligt, jag har samma skeptiska katt hemmma, men svart för att matcha husets fyrbenta invånare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fick den där i julklapp av Lilla E, hon hade lite dille på vita katter ett tag. Hade det varit nu hade den blivit svart för hon vill att vi ska skaffa en svart katt också, men jag är rätt nöjd med de två vi har. :D

   Radera
 2. Svar
  1. It is, but tricky to use and I guess maybe I just wasn't in the mood for white.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!