Sidor

tisdag 26 juli 2016

Golden Oldie Challenge: Deborah Lippmann, Ruby red slippers

Dags för en upprättelse på bloggen, nu när jag äntligen testar Ruby red slippers från Deborah Lippmann så som det kanske var tänkt - som ett layeringlack.
Det passar utmärkt in i veckans Golden Oldie-tema också - som är glitter.


Ruby red slippers består av röda glitter i olika form och storlek som simmar omkring i en blaskigt grå bas. På egen hand fick jag det inte alls att bli sådär svärtat snyggt som jag hade hoppats på, men när jag lade det ovanpå svart? Wawawoom!Det här är ett lager av Ruby red slippers ovanpå ett lager av Neo noir från HM Beauty, det som är matchat med lakrits i min header. Det var fortfarande lätt att lacka med, men jag upplevde att det krympte lite när jag lade på topplacket. Det torkade snabbt i varje fall.

Det är omatchat idag, för de strumporna jag matchade med för tre år sedan har inte Lilla E kvar längre.
Det var omöjligt att få till dåliga bilder, så det kommer några fler längre ner, som kompensation för omatchningen.

Ruby red slippers from Deborah Lippmann on it's own was a dissappiontment. Red glitters in different shapes and sizes swimming around in a dish water grey base. But when you layer it over black? Wawawoom!
This is one coat of Ruby red slippers over one coat of Neo noir from HM Beauty, the black one in my header.
It was easy to use and dried fast but shrinked a little when I applied the top coat.
Since Little E didn't keep the socks I matched with three years ago the polish is unmatched today. I didn't manage to get any bad pictures of this manicure though, so to compensate for the lack of matching - more pictures!


   

    An InLinkz Link-up
   

2 kommentarer:

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!