Sidor

söndag 26 juni 2016

Golden Oldie Challenge: Orly, Buried alive

Även denna vecka ställer jag upp med två lack i Golden Oldie Challenge. Utmaningen fortsätter några veckor till med nya teman. Jag kanske inte kan vara med två gånger i veckan under den perioden, men jag tänker göra ett tappert försök.


Buried alive från Orly hörde till Dark Shadows-kollektionen. En lite kollektion om fyra lack som hörde ihop med Tim Burtons film med samma namn. Kollektionen är trevligare än vad filmen är bra, vet jag numera.
Buried alive är mörkt kaffefärgat med guldskimmer och riktigt snyggt. Innan jag hann fotografera det råkade jag dock skala av en del av min pekfingernagel med en potatisskalare, så nu har jag kortat ner naglarna igen.


Orlys pensel och jag är inte bästisar. Det här är tre lager för att jämna ut när det egentligen skulle ha räckt med två lager med en bättre pensel. Synd på rara ärter, för formulan är utmärkt i övrigt.
Omatchat lack den här gången.

Buried alive came with the Dark shadows-collection from Orly and is inspired by the Tim Burton film. The polish collection is better than the film.
This one is a coffee coloured polish with gold shimmer. Since I'm not the best of friends with Orly's brush this is three coats. It has an excellent formula though and with a better brush, or if you like the Orly brush, two coats could be enough.
Unmatched today.


   

    An InLinkz Link-up
   

2 kommentarer:

 1. Nja, den filmen var väl kanske inte av högst kvalité. Är ju inte helt förtjust i bruna lack, men det här ser rätt trevligt ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Filmen är tämligen sopig faktiskt, men den står i samlingen ändå.
   Det där med bruna lack har nog bara två lägen - fantastiskt eller tvärfult. :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!