Sidor

fredag 24 juni 2016

Golden Oldie Challenge: Glitter Gal, Belgian chocolate

Brun eller brons är färgen för vad som inte längre är Golden Oldies sista vecka. Utmaningen har blivit förlängd över hela sommaren och innehåller nu en röd vecka - tjoho!
Men idag är det brunt och holofredag - förutom midsommar.


Belgian chocolate från Glitter gal visste jag redan från början att jag ville ha den här veckan. Chokladbrunt kan aldrig bli fel och att det dessutom holo gör inte saken mindre trevlig. Jag bar det här för några veckor sedan och kunde inte bli att lägga upp en liten teaserfilm på Instagram där jag visade upp hur mycket och galet det här verkligen sprakar. Så. Himla. Snyggt!


Suddig bild, jag vet, men å andra sidan ser man rätt så bra hur galet med holo det är. Förra gången jag visade det var det januari och solfritt så då såg man inte mycket holo alls, så jag kompenserar den här gången. Precis som då är det här tre lager, men ett fjärde hade kanske behövts. Lätt att applicera och torkade hyggligt snabbt.


Belgian chocolate matchas såklart med choklad, även om Marabou inte direkt är belgiskt. Det här är dessutom Black, varianten med saltlakrits. Var väl okej, men kommer högst troligt inte köpa igen.

Last time I showed Belgian chocolate it was winter and difficult to catch the holo so I'm compensating with my pictures of it today. And matching it with chocolate of course.
This is three coats of Belgian chocolate but a fourth migh have been a good idea. Easy to apply and dried fairly quickly.


   
    An InLinkz Link-up
   

4 kommentarer:

 1. Brunt holo är absolut bästa bruna:) det ser riktigt trevligt ut. Jag har ett brunt scettered holo från Glitter Gal stående bland mina otestade som jag har plockat ur Ann Sofis utrensningslåda men tror att det är ett äldre lack än denna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan nästan aldrig bli fel med holo i ett lack. Tror jag... :D

   Radera
 2. Marabou är bättre än Belgisk choklad :) Undrar varför jag sålde det här?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag föredrar Lindts med havssalt. Men mest av allt är jag en lakritstjej. :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!