torsdag 16 juni 2016

Bloggen fyller år!

Men hallå där! En blogg som har överlevt nedläggningens yxa med en hårsmån både en och fyra gånger, och som i stället får fira sin 5-årsdag idag - det måste vi väl ändå uppmärksamma lite.

Som jag brukar så kommer jag att lotta ut ett gäng lack till någon av er. Jag har köpt lacken själv så det här är ett osponsrat inlägg. Som vanligt alltså. Utlottningen gäller bara er som bor inom Sverige.


Lacken som lottas ut är HM Beautys Amaranthine och Bedazzled samt Depends #4094 Shade seeker.
Och! Eftersom jag fått komplett dille på att vika papperstranor så kommer det även att följa med en mobil med papperstranor på rad. Den kommer jag specialvika till den som vinner. Mobilen består av tranor i valfri färg, trädda på svart tråd med rosenkvarts som tyngd.

För att delta i utlottningen behöver du bara lämna en kommentar till det här inlägget där du anger en giltig e-postadress, så att jag kan nå dig, samt att jag vill veta vilken/vilka färg/er du vill ha på dina tranor. Jag har de flesta färgerna samt även några mönster i mindre ark, så jag kan nog tillmötesgå de flesta krav.

Din kommentar vill jag ha senast klockan 23.59 onsdag den 22 juni 2016. Lycka till!
Vinnaren kommer lottas med random.org.

It's the blog's 5 year anniversary and I will gift one of my readers with three polishes and a hand made paper crane mobile. The give away is only open to participants in Sweden.

Utlottningen är avslutad och vinnaren är utsedd och kontaktad. Grattis Anna!

7 kommentarer:

 1. Ja, jag vill vara med =) crimsonmetalheart@gmail.com är adressen. Om jag vinner så vill jag ha mina tranor i mörkrött (crimson ;-) ) och svart. Färgen på den understa tranan på bilden är jättefin.

  SvaraRadera
 2. Men vad gulligt att du lottar ut dina fina tranor! Jag hade gärna haft tranorna i himmelsblått, eller olika blåa nyanser. Och grattis 🎉 till bloggen 💙💙

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur att du påminner :D anna.olausson@outlook.com Kram <3

   Radera
 3. Stort grattis till 5 år! Tranorna är ju superfina, jag tror min favoritfärg är vita eller grå, minns inte riktigt hur tranor ser ut egentligen :)
  Min e-post; gamingnails@gmail.com

  SvaraRadera
 4. Jag vill gärna vara med! Lacken är jättefina och vad roligt med något så fint hemgjort som dina tranor. Jag skulle vilja ha en med alla regnbågens färger som den du har på bilden! Min mailadress är vicamelia@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Hej.klart jag vill vara med i utlottningen, jag skulle vilja ha i någon färg i rosa :D min mejl ingegerdk-78@hotmail.com

  SvaraRadera