Sidor

torsdag 26 maj 2016

HM Beauty, Amaranthine

Jag har lyckats bygga upp ett litet arkiv igen, och eftersom nagellack inte bara är Golden Oldies, ska jag väl försöka mata ut mitt pyttiga arkiv också.

Sol
När jag såg Amaranthine i nagellackshyllan sist jag var på HM så kunde jag inte låta bli, som synes. Ett lack som skiftar mellan mörkt hallonröd och glödande orange och däremellan ligger och ruvar på någon rosa nyans - det är precis så fint som det låter.
Lacket beter sig olika beroende på ljuset och jag tyckte det var vackert hela tiden. Det fick flytta ner på tårna.

Indirekt sol
 Jag tror att det här var två lager Amaranthine. Torktiden var snabb i varje fall och det var lätt att måla med, även om det syns på lillfingret att jag slabbat lite. Jag har väldigt smala lillfingernaglar, så det hamnar ofta lack där, nästan oberoende av bredden på penseln. Och jag är notoriskt urusel på clean up.

Indirekt sol
Matchar med en scarf jag hittade i gömmorna. Förutom det vita så såg jag alla färgerna scarfen har även i det här nagellacket, så ni förstår att det är en komplex och trevlig liten flaska det där.

Betyg 5/5

Amaranthine from HM Beauty is a complex little thing. It shifts from a dark raspberry red to a shimmering pink to a glowing orange. It's beautiful in any light.
This is two coats and top coat. It was easy to use, I'm just bad at clean ups, and it dried quickly.
Matching with a scarf. All the colours in the scarf, part from the white, was seen on the nail.