Sidor

tisdag 3 maj 2016

Golden Oldie Challenge: Zoya, Dita

Helena på Lacky Corner har dragit igång en rolig utmaning för oss som har fler lack i samlingen än vad man har otestade lack. Golden Oldie Challenge utmanar oss att använda de där fina lacken, minst ett år gamla, som annars riskerar att stå bortglömda i någon låda efter att de blivit testade.
Varje vecka har en ny färg som tema och denna vecka är det rosa som gäller.


Raskt lackade jag på Dita från Zoya. Zoya har blivit ett sådant där märke jag nästan har glömt bort lite. Inte för att jag har supermånga Zoya i samlingen, men de jag har tycker jag ofta väldigt mycket om.
Dita är ett sådant där bärrosa lack som ser så smarrigt ut att man nästan vill bita på naglarna lite. Det här är lite av det klassikst rödas rosa motsvarighet. Det känns lite pin-up på något sätt, men det kan ju vara för att det heter Dita och jag självklart tänker på Dita von Teese.


Det här är två lager av Dita för mer behöver man inte. Det är väldigt välpigmenterat och lättlackat.
Det blir ingen matchning idag för jag orkade inte leta reda på någon när det begav sig. Förra gången det var med på bloggen, i oktober 2013 matchade jag det med Lilla E:s skolväska. Den har hon inte kvar längre. Numera är det en blå väska med ugglor på, och den matchar ju inte så bra.

Helena at Lacky Corner has started the Golden Oldie Challenge. Every week has a new colour theme and the challange is to show already shown polishes at least one year old.
My forst choice is Dita from Zoya. A berry pink that feels classy and looks tasty. Of course my mind goes to Dita von Teese.
This is two coats, easily applied and well pigmented. Last time I wore it I matched it with Little E:s schoolbag but she hasn't got that bag anymore, so no matching picture today 'cause I couldn't bothter finding a new match. I'm lazy like that.


   

    An InLinkz Link-up
   

2 kommentarer:

 1. Superfin rosa färg! Måste erkänna att jag glömmer mina Zoya med men planerar att ge dem upprättelse när det är dags för grönt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska bli spännande att se vad du hittar på. :D
   Jag glömmer också ofta bort mina Zoya. Undrar varför, för de är ju ofta utmärkta på alla sätt och vis.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!