Sidor

fredag 6 maj 2016

Golden Oldie Challenge: Orly, First blush

Min plan är att vara med två gånger i veckan på Golden Oldie Challenge. Vi får se hur länge det håller...


Mitt andra rosa bidrag blir First blush från Orly. Ett godisrosa lack som jag matchade med godis senast det begav sig på bloggen. Idag är det omatchat.
Drar lite åt korall med en aning mjölkighet i sig. Det är blankt även utan topplack, som jag bar det då, men har visar jag det med topplack på.


Det här är två lager av First blush. Jag är fortfarande inte jättebra kompis med Orlys lite sladdriga pensel, så en del hamnade i nagelbanden. Det hade tjocknat lite också och hade lite vallningstendenser, men det jämnade ut sig bra i slutändan.

I plan to participate in the golden Oldie Challenge twice every week. Let's se how that turns out in the end...
My second pink polish is First blush from Orly. A milky and leaning coral candypink, that I matched with candy the first time I had it on the blog. Today it's unmatched.
Two coats with top coat, but it dries really shiny even without top coat. It was a bit thick and I'm not too good a friend of the Orly brush, so some ended up in the cuticles.


   

    An InLinkz Link-up
   

4 kommentarer:

 1. Det här såg riktigt härligt ut! Jag är väldigt förtjust i Orly.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är förtjust i Orlys lack, men oftast inte så bra kompis med deras pensel. Jag är kinkig med mina penslar, märks det? :D

   Radera
 2. Jättefin och glad färg! Jag skulle också gärna vara med en gång i veckan för jag tycker det är en superbra utmaning men jag får nog inse mina begränsningar och vara nöjd om jag lyckas med ett deltagande per vecka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju inte så mycket annat för mig om dagarna... :D
   Jag har dessutom vetat om utmaningen ett bra tag så jag har hunnit förbereda en massa inlägg.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!