Sidor

tisdag 24 maj 2016

Golden Oldie Challenge: China glaze, Sun worshiper

Veckans Golden Oldie-färg är orange och jag ska försöka klämma iväg två inlägg den här veckan också hade jag tänkt mig. 
Vi börjar med ett lack jag faktiskt tyckte bättre om förra gången jag bar det.


Sun worshiper är ett ljust orange neonlack, inte gult som det ser ut på vissa av mina bilder.. Solglasögonvarning utfärdas alltså, det här är knalligt på riktigt. Förra gången jag bar det trivdes jag utmärkt i det - den här gången satt det inte ens på en dag.


Kanske är det så att jag har blivit mindre tolerant mot besvärliga lack. Jag hade problem sist jag bar det också, men då tyckte jag inte det gjorde så mycket, den här gången blev jag jätteirriterad på att lacket var så tjockt och kritigt och jobbigt att hantera. Jag tröttnade efter denna manikyrs tredje lager och har således rätt så tydlig vnl.
Neonlack torkar matt så jag har topplack här. Det hjälpte inte till med torktiden, som var långsam.


Jag knaprar d-vitamin året om numera eftersom det faktiskt finns ett samband mellan d-vitaminbrist och depression. Min senaste långa och jobbiga depression bröt ut efter en mycket solfattig sommar, och jag vill inte riktigt hamna där igen så jag tar till alla medel. Att burken har en orange etikett kände jag passade bra nu när lackets namn uppmanar oss att tanka d-vitamin - för ni vet väl att solen är kroppens viktigaste d-vitaminkälla?

The Golden Oldie colour of this week is orange and my first orange post is with a polish I didn't like as much this time around.
Sun worshiper is a lighter orange neon, you might need sunglasses looking at this one. This is three coats with top coat since neons dry  matte. The formula was tricky to use, thick and chalky. Dry time was slow.
Matching with vitamin d this time, last time it was an orange. Sunlight is the primary source for vitamin d, so get it while you can.


   

    An InLinkz Link-up