Sidor

tisdag 31 maj 2016

Golden Oldie Challenge: Chanel, Taboo

Veckans färg är lila och eftersom jag har dundersnygga Taboo från Chanel i samlingen så känns det passande att visa upp den idag.


Förra gången jag visade det här uttryckte jag min besvikelse över att det inte var vinrött med skiftningar i lila och guld, idag är jag inte alls ledsen över det. Taboo är en svärtad lila bas med vad som verkar vara mikroglitter eller skimmer i rött och blått. Det är rent andlöst vackert.


Det är dessutom exemplariskt lättmålat och det här är två lager av Taboo med topplack så det torkade snabbt. Med den prislappen Chanel har så är jag glad att det dessutom håller bra så jag har ännu mer anledningar att älska ihjäl det.
Omatchat idag. Det får bli så ibland numera.

The colour of the week for the Golden Oldie Challenge is purple, and since I have Taboo from Chanel in my collection I thought it was about time I used it again. 
Last time I wore it I was a bit dissapointed it wasn't a wine red with golden and purple shifts, but this time I knew it and could just love it from the start. Taboo is a blackened purple with shimmer or micro glitters in red and blue. It's simply stunning!
Since it costs a lot I am happy to report it has exellent qualities. It's easy to use, this is two caots with top coat and it dried quickly and lasted really well.
Unmatched today. From now it it will happen sometimes.


   

    An InLinkz Link-up
   

6 kommentarer:

 1. Moster som jobbar i tax freen ombord på Viking Line hade i slutet på förra året en påse med sig med gamla Chanel-lack som annars skulle kastas... Taboo var ett av dom och jag var kvick med att ta det åt mig själv xD såååå fint <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sicken sabla tur! Mostrar är bra att ha, så är det. :D

   Radera
 2. OOoh, det är verkligen attans vackert! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi säger så här - jag är ju inte ledsen över att jag har det i Helmern direkt. :D

   Radera
 3. Åååh så läckert :O
  jag såg Taboo för någon dag sedan då jag var ut på en liten shopping tur... det var nersatt till -40%.. var på väg att köpa det men en liten gullig dam hann före :)
  Hon såg så glad ut så det gjorde mig inget :)
  Jag har bara ett lack från Chanel och det är Péridot... jag ÄLSKAR det lacket :)
  Kanske jag kan hitta Taboo någon annanstans :D
  xx

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle ha slagit ner tanten... Närå, det skulle jag inte, men du missade något där.
   Det ska visst finnas en Depend som är förvillande lik Taboo, minns inte numret där dock.
   Peridot är det andra Chanel jag äger, det är verkligen superfint!

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!