Sidor

torsdag 7 april 2016

HM Beauty, Space race

En dag i förra veckan när solen, denna mytomspunna himlakropp, vände sitt skinande ansikte mot oss, bestämde jag mig för att lacka med holo. Valet föll på Space race som jag fick i julklapp av Lilla E och som har väntat på rätt ljusförhållanden sedan dess.


Space race är ett sådant där klassiskt hololack, silvergrå liksom. Massor av holo i det, och även om det inte ser ut så på mina bilder så upplevde jag att det faktiskt blev linjära regnbågar i det. Fantastiskt vackert. Jag tackade Lilla E så innerligt för julklappen.


En annan sak som tyvärr känns igen från de klassiska hololacken är att det var lite besvärligt att lacka med. Det blev gärna bald spots och lacket drogs med penseln - holosjuka alltså. Det funkade dock bra om man pausade mellan lagren i några minuter så det hann torka till lite. Tyvärr hade jag lite för bråttom med topplacket och där följde det med Space race på ett par naglar, men om man inte vet om det syns det inte så bra i allt spraket. Det här är tre lager - som vanligt alltså. Torktiden var okej.


Vad passar bättre till ett lack med rymdnamn än att matcha med en Space invader? Tillverkad av Chilipojken.

Betyg 4/5

Last week the sun was shining - it's not a myth! - and I decided it was time for my Christmas present from Little E to finally find it's way to my nails. I thanked her very much when I got this on and saw how freakishly pretty it is.
Space race is one of those classic silver holographic polishes that sparkle with an entire rainbow. It was a bit tricky to use but if you wait a few minutes between the coats so it dries a little it's not too bad. I was rushing it with the top coat though and messed it up on a few nails. 
This is three coats with an okay dry time.
And of course I needed to match a polish named Space race with a Space invader. Made by Chiliboy.