Sidor

fredag 22 april 2016

A England, The blessed damozel

Det här har varit ett dåligt år för personer jag beundrar. David Bowie, Alan Rickman, Harper Lee och nu Prince. Det är så man funderar på att börja beundra Donald Trump...


För att hylla Prince lite tänkte jag passa på att visa ett lila lack, på grund av anledningar. Så det är ju synd att The blessed damozel har den där lila nyansen som min kamera alltid förvandlar till blått.
Men det är lila på riktigt. Det ser lite ut som en metallisk djup violettlila sammet på naglarna. The blessed damozel känns som en kompis till Perceval och Queen of Scots i finish.


Två lättlackade lager. Vill man kan man säkert få det att täcka på ett, men jag föredrar rätt så tunna lager. Det är lite märken i det här. Man kan väl säga som så att jag inte är helt nöjd med Idun minerals Brilliant som topplack, för snabbt är det då rakt inte...


Den här bilden visar bäst färgen på lacket, matchat mot en tröja Lilla E brukar ha på idrotten. Om ni tror det står "Catlover" på den så tror ni rätt, hon fick välja text själv på den nämligen.

Betyg 4/5

This has been a bad year for people I admire. Thinking about if I should start admiring Donald Trump...
Since Prince passed away yesterday I thought it would be a good idea to pay tribute to him by showing a puple polish. So ofcourse The blessed damozel is that shade of purple that my camera always turns into blue. The last picture, with the matching t-shirt, is the one most accurate in colour.
This almost looks like a metallic violet gone purple velvet on the nails. 
Since I use quite thin coats I used two for this manicure, so maybe you could get away with just one. It dried a bit slow, so let's just say I'm not too happy with Idun minerals Brilliant as a fast drying topcoat.