Sidor

söndag 20 mars 2016

OPI, Goldeneye

Om ni undrar vilket av Skyfall-lacken som var svårast att få tag på så var det Goldeneye. Lättast var det att hitta i miniformat tillsammans med tre andra sötnosar i kollektionen, så så fick det bli.


Jag kan förstå att Goldeneye sålde slut snabbt i fullstorlek, för det här är verkligen en liten skönhet. Småsmåsmå partiklar i rödguld i en svagt guldfärgad bas. Jag vill ha den i fullstorlek också.


Nu var det februari när jag bar det här så mitt minne sviker mig kanske när jag har för mig att det behövdes fyra lager för att få det åtminstone nästan täckande. Det var dock lätt att måla med, till och med att göra tunna lager, och det torkade snabbt. Jag har som vanligt topplack på mina bilder.


Filmen "Goldeneye" är den första med Pierce Brosnan i rollen som James Bond. Nu med en kvinnlig M, ny Moneypenny som ifrågasätter Bonds beteende, samma gamla Q, en agent som gått över till kriminalitet som spelas av Sean Bean och Sean Bean är den skådis som dött flest gånger på film så... Och med en svensk Bond-brud i form av Izabella Scorupco.

Betyg 4/5

If you were wondering which of the Skyfall-polishes I had most trouble finding it was this one, Goldeneye. It was easiest to find as a mini in a kit with three other polishes, so that's what I did. 
And now that I've used it I understand why it sold out so fast and I want a full size. This is teeny tiny golden red particles in a gold tinted base. As I make really thin coats I believe I used four coats to get this coverage, if I remember correctly. It was easy to use though and dried quickly. I used quick dry top coat though.
"Goldeneye" is the first film with Pierce Brosnan as Bond. Now with a female M, a new Moneypenny who doesn't take Bond's shit, the same old Q with his gadgets, and Sean Bean as an agent gone criminal. Sean Bean is known as the actor who has died the most on screen so... Also with a Swedish Bond girl in the form of Izabella Scorupco.


The theme song "Goldeneye" is sung by the one and only Tina Turner and was written by Bono and The Edge from U2.