söndag 20 mars 2016

OPI, Goldeneye

Om ni undrar vilket av Skyfall-lacken som var svårast att få tag på så var det Goldeneye. Lättast var det att hitta i miniformat tillsammans med tre andra sötnosar i kollektionen, så så fick det bli.


Jag kan förstå att Goldeneye sålde slut snabbt i fullstorlek, för det här är verkligen en liten skönhet. Småsmåsmå partiklar i rödguld i en svagt guldfärgad bas. Jag vill ha den i fullstorlek också.


Nu var det februari när jag bar det här så mitt minne sviker mig kanske när jag har för mig att det behövdes fyra lager för att få det åtminstone nästan täckande. Det var dock lätt att måla med, till och med att göra tunna lager, och det torkade snabbt. Jag har som vanligt topplack på mina bilder.


Filmen "Goldeneye" är den första med Pierce Brosnan i rollen som James Bond. Nu med en kvinnlig M, ny Moneypenny som ifrågasätter Bonds beteende, samma gamla Q, en agent som gått över till kriminalitet som spelas av Sean Bean och Sean Bean är den skådis som dött flest gånger på film så... Och med en svensk Bond-brud i form av Izabella Scorupco.

Betyg 4/5

If you were wondering which of the Skyfall-polishes I had most trouble finding it was this one, Goldeneye. It was easiest to find as a mini in a kit with three other polishes, so that's what I did. 
And now that I've used it I understand why it sold out so fast and I want a full size. This is teeny tiny golden red particles in a gold tinted base. As I make really thin coats I believe I used four coats to get this coverage, if I remember correctly. It was easy to use though and dried quickly. I used quick dry top coat though.
"Goldeneye" is the first film with Pierce Brosnan as Bond. Now with a female M, a new Moneypenny who doesn't take Bond's shit, the same old Q with his gadgets, and Sean Bean as an agent gone criminal. Sean Bean is known as the actor who has died the most on screen so... Also with a Swedish Bond girl in the form of Izabella Scorupco.


The theme song "Goldeneye" is sung by the one and only Tina Turner and was written by Bono and The Edge from U2.

8 kommentarer:

 1. Det här är utan tvekan mitt favoritlack i guldkategorin! Så makalöst vackert! Enda nackdelen var att jag hade glitter överallt efter borttagningen. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såg ut som att någon hade släppt en glitterbomb i badrummet ja. :D Värt det.

   Radera
 2. Så vackert lack! När det kom blev jag bra sugen på det, men velade ändå länge med att köpa det eftersom jag tyckte att jag hade så många guldlack ändå. Jag är glad att jag slog till och därmed äger den här dyrgripen nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du SKA vara nöjd med det, bra köp är svåra att ångra. :D

   Radera
 3. Tycker lite synd om Sean Bean faktiskt. Vad har han gjort för att förtjäna detta öde?

  Lacket ser i alla fall helt ljuvligt ut och jag kan nog inte riktigt förstå varför jag inte har det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, stackars stackars Janne Böna. Ingen idé att börja tycka om honom i någonting för han ska ju ändå dö... :/

   Radera
 4. Annars gjorde Sally Hansen en dupe till Golden Eye (eller om det var OPI som kom efter, minns inte helt) som heter Gilded Lily - det kanske är lättare att få tag på? Oavsett är det här lacket (eller båda om vi skall vara petiga)
  det finaste i guldväg ever! Och jättefint på dina naglar:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det GÅR ju att hitta om man letar riktigt noga, men jag valde den enkla, och lata, vägen. :D Fast dupes måste man kanske spana in. HAr aldrig testat Sally Hansen faktiskt.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!