Sidor

måndag 14 mars 2016

Kollektionssammanfattning: A England, Elizabeth and Mary

Vill man passa på att fynda sig lite vackra lack är det värt en titt in på Edgy polish där det just nu är 15% rabatt på hela sortimentet. Bland annat kan man köpa A England där, ett av mina favoritmärken. 
Just nu när jag skriver det här finna alla lack i Elizabeth and Mary-kollektionen i lager - och den här kollektionen är så snygg att jag får lite dåndimpen av den. Det är inte helt lätt att rangordna dem, särskilt inte som alla lack utom det jag har placerat sist fick betyget 5/5, det sista fick "bara" 4/5...
Snyggast först är det alltså svårt att säga i det här fallet eftersom jag tycker att alla fem lacken är supersnygga. Men vi låtsas att de kommer i den här ordningen och inte alls delar lika på en förstaplats.A England is one of my favourite brands, and I've loved the Elizabeth and Mary collection so much! It's difficult to put them in an order of "prettiest first" when you think all of them are the prettiest. All of them, but the last one, I graded 5/5 - the last one "just" got 4/5. But let's pretend this is the order I liked them in and that not all of them are number one in my eyes.

2 kommentarer:

  1. Den enda som jag inte har av dom här är Virgin Queen. Gloriana och Queen of Scots står olyckligt otestade än så länge. Men Crown of Thistles vet du ju redan hur mycket jag älskar så jag tror att min lista skulle varit ganska lik din om jag provat alla.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Virgin queen ser kanske lite ospännande ut i flaskan, men herrejisses vad fint det är på. Och Gloriana måste du nästan testa asap. :D

      Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!