Sidor

onsdag 16 mars 2016

HM Beauty, Scarab

Idag är det onsdag och mina naglar är gröna så jag kan vara med på Karins Grön Onsdag. Bra grejer. Klicka på länken för att snabbt hitta andra gröna sköna.


Scarab från HM Beauty är en skimrande grön skönhet. En liten hint av blått också, inte riktigt så mycket som på mina bilder. Skalbaggegrönt så det förslår och det passar ju bra när det är döpt efter en skalbagge. Älskade maken tyckte att det var nästan British Racing Green, om man nu vill matcha bilen.


Tre tunna lager som torkade snabbt, men inte innan jag hann kladda av lite på min favoritpläd. Klantigt av mig.


Jag vet att den är blå, men det är en skarabé, alltså den typ av skalbagge lacket är döpt efter. Min mamma har en grön, men hon var inte här så jag kunde matcha med hennes. Enligt egyptisk mytologi var det en skarabé som rullade solen över himlavalvet och den var vanligt förekommande som amulett och sigill. Mitt smycke är tyvärr lite trasigt i hänget och ingen guldsmed vågar laga det för de är rädda att skada emaljen. Fegisar.

Betyg 4/5

It's a Green Wednesday at Karin again! Go check it out!
Scarab is a dark green shimmer polish with a hint of blue. Not as blue as my pics though. It's a beetle-green for sure. The darling husband says it looks a lot like British Racing Green.
This is three thin coats that dried quickly but not before I managed to smear some of it on my favourite blanket. 
Yes, my scarab is blue but my mother who has a green one wasn't here so I made do with my own. 

10 kommentarer:

 1. Fin färg, ganska nära vad jag kallar aftonklänningsfärg =) Har också ett scarabé-smycke, men i helt annan färg och stil =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aftonklänningsfärg! Bra uttryck. :D Juveltoner brukar jag höra i modesnacket.

   Radera
 2. Jätteläckert lack, så mättad färg och skimrigt och härligt! =)

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Kaaaaanske var så att jag köpte det rätt så mycket med tanke på Grön Onsdag också. Och för att det är snyggt så klart. :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!