lördag 27 februari 2016

OPI, The living daylights

Äntligen! Har vi kommit vidare med Bondfilmerna så att jag kan visa resten av lacken i Skyfall-kollektionen. Ibland går det inte snabbt när vi fredagsmyser.


The living daylights är ett glitterlack med hexagoner i silver, koppar och teal i klar bas som jag valde att lägga över Moonraker. Väldigt fina färger på glittren, men...


...glitterutdelningen är 'sådär' imponerande. Det här är två lager av TLD och jag gick mest runt med en känsla av att det var mycket skrik för lite ull. Det torkade fort dock, och var inte knöligt, så plus i kanten för det.


Ny Bond igen. Timothy Dalton  fick den äran i endast två filmer - "The living daylights" var den första av dessa två. Är ju lite synd för Bond i Timothy Daltons händer är inte alls så där putslustig, även om det så klart förekommer one liners, och han ligger inte runt lika mycket som man nästan är van vid att Bond gör.

Bond 3/5

Finally! The Bond-films are happening again and now we have a new Bond - Timothy Dalton had the honour in tw films and this is The living daylights. The polish is a glitter with hexagons in silver, copper and teal in a clear base. I chose to put it over Moonraker. This is two coats and I'm not that impressed over the glitter density. It's really pretty though, and dries fast and smooth.


How much do I love the titlesong to "The living daylights"? A whole frigging lot that's how much. I loved a-ha back then and I love them still. Among the best Bond-songs but not the one.

4 kommentarer:

 1. Det är fint, men trist att det var så lite glitter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jättefina färger på glittret, men lite väl snål utdelning på dem. Kanske om man skakar den rigoröst, men orka. :D

   Radera
 2. Det här har jag haft, men sålde faktiskt just för att jag inte tycker att glittret spred ut sig och att det var finare i flaskan än på nageln.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det trist när det blir så. :/

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!