Sidor

torsdag 28 januari 2016

HM Beauty, Ladybird

Va? Det här är ju inte ett Skyfall-lack? Nä, för jag sade ju att jag skulle pausa med dem tills vi tittat ikapp på filmerna och det har vi inte gjort. Tyvärr, för nu börjar de bli bra.


Ladybird från HM Beauty finns säkert som singellack, men jag köpte det på mellandagsrean som en del av en trio. Jag var egntligen ute efter de andra två, för röda krämlack har jag liksom sedan förr. Å andra sidan är det trevligt med röda krämlack och Ladybird är inget undantag.


Två lager som torkar bra. Däremot var penseln helt bedrövlig i mitt exemplar. Att den är otrevligt bred visste jag sedan förut, men den här var så bred att jag var tvungen att vinkla den för att få den tillbaka ner i flaskan och dessutom spretig. Att det inte kom mer utanför än vad som syns på bilderna är ett litet mirakel i sig. Eller så är det bra formula och lite allmän skicklighet från moi. *host host*


En annan sak jag har en förkärlek för på HM, förutom deras nya Beauty-linje, är att spana in mysiga tröjor på herravdelningen. Som den här vintermönstrade koftan som jag också mellandagsfyndade och som har röda detaljer som matchar utmärkt med Ladybird. Om jag bor i koftan? Typ ja.

Betyg 4/5

I bought Ladybird as a part of a trio that was on sale at my local HM because I wanted the other two polishes. Red cream I have since before, but on the other hand red creames are very nice.
This is two coats and the only problem I had with it was the overly wide brush. You know I don't like wide brushes, right? It has to do with very narrow nails. It's a small miracle I didn't get polish all over my fingers. Must be a great formula or I am just that good.
Matching with my winter patterned cardigan I also bought at the same sale, from the mens departement. With red details to match the polish.

6 kommentarer:

 1. Mysigt rött lack, en riktigt vacker röd färg =) Passar dessutom jättefint till detaljerna i koftan. Du har ett mycket bra öga för färg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller så går jag runt och testar med naglarna mot olika saker. ;D

   Radera
 2. håller med verkligen ett fint rött lack!=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan ju liksom inte bli FEL med rött lack. Om man inte ogillar rött, och det gör inte jag.

   Radera
 3. This is pretty :-D

  I just bought a couple yesterday and trying one tonight. I'd agree the brush is mega thick lol! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. And in my bottle of Ladybird it was ridicolously thick. :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!