Sidor

fredag 25 september 2015

Smitten polish, Seasonal lattes

Var inte oroliga, det kommer mer blått på bloggen snart eftersom det verkar vara det enda jag har ovisat just nu, men jag tänkte bryta av lite med ett riktigt höstlack eftersom det är höst utanför mitt fönster.


Sist solen sken så passade jag på att måla naglarna med Seasonal lattes från Smitten polish, ett kaffebrunt hololack som bara skriker höst för mig. För heter det Seasonal lattes så tänker jag på alla dessa pumpkin spice lattes som jag läser om när jag läser fan fics som utspelar sig på hösten i en coffee shop i New York eller så. Jag kan ha fel, jag frekventerar inte Starbucks så ofta så att jag vet om de byter säsongssmak på sitt kaffe hela året runt, men just pumpkin spice lattes dyker upp så ofta att jag inbillar mig att det är en höst/vintergrej over there.
Gillar man brunt och holo är det snyggt som tusan hursomhelst.


Det här är tre tunna och lättmålade lager av Seasonal lattes. Smitten gör mig sällan besviken på den punkten. Holot är tydligt mest hela tiden, men sprakar extra mycket i solen så klart.


Jag dricker mest te men för ett par år sedan började jag dricka kaffe  igen också. Det blir kanske en två tre koppar i veckan. Alltid med mjölk, så jag anser att jag matchar med en latte här. Särskilt som jag råkar veta att i just det här glaset är mjölken utblandad med en karamellespresso. Försökte matcha med bara kaffet, men höll på att bränna fingrarna av mig.

Betyg 4/5

A brown holo on a blog that's been mostly blue the past few weeks? Well yes. Don't worry though - blue will be back since that's all I seeam to have to show at the moment.
Seasonal lattes is a coffee brown holo polish with rainbows to die for, visable in most lights but extra sparkly inn the sun ofcourse.
This is three thin and easily applied coats, Smitten hardly ever dissapoints. Matching with a caramelle latte. I mostly drink tea, but two or threee times a week I might drink a cup of coffee to mix things up.