Sidor

fredag 25 september 2015

Smitten polish, Seasonal lattes

Var inte oroliga, det kommer mer blått på bloggen snart eftersom det verkar vara det enda jag har ovisat just nu, men jag tänkte bryta av lite med ett riktigt höstlack eftersom det är höst utanför mitt fönster.


Sist solen sken så passade jag på att måla naglarna med Seasonal lattes från Smitten polish, ett kaffebrunt hololack som bara skriker höst för mig. För heter det Seasonal lattes så tänker jag på alla dessa pumpkin spice lattes som jag läser om när jag läser fan fics som utspelar sig på hösten i en coffee shop i New York eller så. Jag kan ha fel, jag frekventerar inte Starbucks så ofta så att jag vet om de byter säsongssmak på sitt kaffe hela året runt, men just pumpkin spice lattes dyker upp så ofta att jag inbillar mig att det är en höst/vintergrej over there.
Gillar man brunt och holo är det snyggt som tusan hursomhelst.


Det här är tre tunna och lättmålade lager av Seasonal lattes. Smitten gör mig sällan besviken på den punkten. Holot är tydligt mest hela tiden, men sprakar extra mycket i solen så klart.


Jag dricker mest te men för ett par år sedan började jag dricka kaffe  igen också. Det blir kanske en två tre koppar i veckan. Alltid med mjölk, så jag anser att jag matchar med en latte här. Särskilt som jag råkar veta att i just det här glaset är mjölken utblandad med en karamellespresso. Försökte matcha med bara kaffet, men höll på att bränna fingrarna av mig.

Betyg 4/5

A brown holo on a blog that's been mostly blue the past few weeks? Well yes. Don't worry though - blue will be back since that's all I seeam to have to show at the moment.
Seasonal lattes is a coffee brown holo polish with rainbows to die for, visable in most lights but extra sparkly inn the sun ofcourse.
This is three thin and easily applied coats, Smitten hardly ever dissapoints. Matching with a caramelle latte. I mostly drink tea, but two or threee times a week I might drink a cup of coffee to mix things up. 


10 kommentarer:

 1. Brunt holo? Lite kul =) Har bara ett brunt lack, men jag börjar att gilla den typen av färger mer och mer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är förvånad själv över att jag gillar just bruna hololack så pass mycket som jag gör. Brunt kan ju bli så... fel. Men slänger man i lite holo är det svårt att det blir fel.

   Radera
 2. Jag är ingen fan av brunt, men ett stort fan av Smitten lack och det här ser trevligt ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är egentligen inte heller ett fan av brunt, men med holo så slinker det mesta ner i varukorgen. :D

   Radera
 3. Brunt är större ingen favorit för mig, men jag har blivit mer färgtolerant genom min lackbegeistring och det här är ju tjusigt:)
  Pumpa är en bleh smak enligt mig, men kanelkaffe (med en ordentlig skvätt varm mjölk, som café au lait ungefär) så här på hösten (och vintern och ibland våren) är anammars gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanel? Varför har jag inte tänkt på det förut? Jag äskar kanel! *joggar till kaffebryggaren*

   Radera
 4. Alltså MUMS på detta, varför äger jag inte det här ännu?!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. För att du prioriterade något annat antagligen. :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!