Sidor

fredag 4 september 2015

OPI, Hotter than you pink

Är det bara jag som tycker det känns futtigt att skriva om nagellack när världen brinner? Ska försöka smälla iväg lite från mitt minimala arkiv och eftersom jag inte tycker det är superkul att blogga just nu, men gör det ändå, så tar vi ett lack jag inte blev så förtjust i.


Älskade maken däremot älskade Hotter than you pink, han påpekade flera gånger hur snyggt han tyckte det var. Och visst, när man ser det i all sin ceriserosa härlighet så är det inte dumt. Problemet, för mig, ligger i det blå skimret som gör att lacket dels känns som en dussinvara, dels gör att det känns daterat. De dåliga vibbarna från 80-talet liksom.


Det var ganska skirt så det här är tre lager, men jag hade behövt fler för att slippa vnl. Inte för att det syns här men på riktigt gjorde det det. Tunna lager dock, för det var inte svårt att få till, och det torkade fort.


Matchar med mina knallrosa solglasögon. För om man gillar Darren Criss så "behöver" man ha ett par rosa solglasögon i sin garderob. Han är så känd för dem att de till och med smög in dem i ett avsnitt av "Glee".

Bildkälla Sunglass Warehouse
Betyg 2/5

It feels kind of superficial to blog about nail polish when the world is in flames. But I will try to empty my very small archive by showing a polish I didn't like too much. My darling husband liked it a lot though and told me so several times. And hot pink isn't too bad, it's the blue shimmer in Hotter than you pink I don't like. It reminds me of the bad parts of the 80's and is also one of those shades I've seen so much of that I'm tired of it.
This is three thin coats and irl I still had vnl. It dried quickly though and was easy to use.
Matching with my hot pink sunglasses. If you're a fan of Darren Criss you might "need" a pair of hot pink sunglasses in your sunglass-wardrobe. He is so famous for wearing them that they were included in an episode of "Glee".