Sidor

tisdag 29 september 2015

HM Beauty, Paper ash

Det var ju synd att jag inte orkade rota fram kameran och ta kort på Paper ash förrän straxt innan jag tog av det efter fyra dagar. Höll ganska bra då kan man tycka, för slitet är det inte. Väl?


Det här med att jag gillar nästan-vita lack och grå lack kan väl få synas ibland. Och mitt bland alla färgklickar på nagellackshyllan på HM hittade jag precis ett sådant där daggigt molngrått lack som jag bara inte kan låta bli att köpa med mig hem. Den här gången heller.


Erkänner att jag inte är helt och håller kompis med penslarna i de nya flaskorna, men det beror som bekant på att jag överlag inte älskar breda penslar. Annars är de ganska toppen i formulan. Det här är två lager av Paper ash och att min ringfingernagel är randig är inte lackets fel, det syns bara lite mer skavanker på naglarna med vissa lack.


En anledning till att et tog så lång tid för mig att fotografera det här lacket var att jag inte visste riktigt vad jag skulle matcha det med. Till slut föll valet på en sådan där etsad IKEA-lampa som finns i var och vartannat hem. För att den är snygg såklart!

Betyg 4/5

It took me until it was time for me to take Paper ash off to get pictures of it. This was day four so I have to say it lasted well. This is two coats of Paper ash, I really like the new formula on the HM polishes but since they have a wide brush I'm not oh-ah over all the changes. 
One reason it took me so long to photograph this almost white, cloud grey polish was because I had problems matching it. Finally I settles on an IKEA lamp.