Sidor

tisdag 4 augusti 2015

Technic, ?

Jag har söta brorsdöttrar. Kolla bara här här vad jag fick i julklapp av en av dem.


Det här lacket har inget namn men det är gulligt ändå. En korallorange som lutar lite åt det röda, men jag kallar det korall i mitt bildarkiv.
Technic är ett sådant där billighetsmärke, och just det här lacket var en del i en trio. De andra två färgerna tycker jag kanske är aningen tantiga, men jag kommer säkert prova dem också. Det börjar bli tomt i otestade lådan nämligen. Saker ett ofrivilligt köpstopp kan göra.


Möjligen är det en jelly, men jag tror snarare att det är så att den är skir. Det här är tre lager som torkade snabbt. Det höll inte superbra, men en dag fick jag tycka om det i varje fall. Och när det blev lite slitet i tipparna gjorde jag något busigt med det som jag tänker visa en annan dag.


Möjligen är det tomatfärgat...

Betyg 3/5

This polish from Technic was gifted to me by one of my lovely nieces, and it hasn't got a name. It is part of a trio and as my stash of untested polishes is quite small by now the other two might end up on the blog as well, even though I think they look a bit boring.
This is a coral or an orange leaning red. Or tomato coloured if you so prefer. A bit sheer if it's not meant to be a jelly. This is three coats with top coat. Dried quickly but didn't last too well. I did something with it when it was a bit worn that I will show another day.