Sidor

söndag 2 augusti 2015

Sinful colors, Let me go

För en halv evighet sedan fick jag en massa fina nagellack av världens ostickigaste Cactus, som jag saknar innerligt ska ni veta. Ett av dem var Sinful colors Let me go, med uppmaningen att inte försöka mig på att använda det ensamt som jag i min envishet brukar göra. "Lägg det över svart," sade hon så då gjorde jag det.


Ska prova det över silver någon gång också för att se om det blir mer likt flaskan. Över svart skiftar Let me go mest mellan grönt och blått, men man kan ana lite lila om man kisar. Kanske.


Jag använde svarta favoriten Camelot från A England som bas för det räcker oftast med ett lager. Och så ett lager av Let me go ovanpå det. Det torkade toksnabbt. På bilderna har det hunnit bli lite slitet, jag tror de togs dag två jag bar lacket.


Matchar med insidan av en av mina koppar för på insidan är den inte brun som på utsidan utan grönturkost i lite olika nyanser.

Betyg 3/5 i den har kombinationen.

A really long time ago I was gifted this polish by the lovely Cactus, telling me I shouldn't try to use it on it's own but to put over black. So over one coat of Camelot from A England I added one coat of Let me go from Sinful colors. Like this it's a green shifting blue, with a lilac tint every now and then if you squint your eye a little. I'll try this over silver one of these days to see if it'll look more like whats inside the bottle. 
Easy to use and dried quickly.
Matching with the inside of one of my tea cuos since the inside of it isn't brown as the outside is, but rather a greenish turqouise.

7 kommentarer:

 1. Det blir nog riktigt snyggt med silver under, men jag tycker att det blev fint nu med =) När jag ser flaskan blir jag sugen på att ta ett verktyg (eller tandpetare) och marmorera det lite.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk dig att svinga en hammare med sådana här svirvlar av färg. Läckert! :D

   Radera
 2. Har för mig att det ljusnar lite med ett lager till, kanske det lila dyker upp mer då :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men jag var ju lat! :D
   Och HEJ CACTUS!!! JAG SAKNAR DIG!!! KRAM!

   Radera
  2. Hej! :) Jag saknar dig med! Eller ja, du är ju här hela tiden men när jag inte bloggar längre så blir det ju inte som det var förut. Mer envägskommunikation, helt mitt fel... Kram på dig också :)

   Radera
 3. It's really nice! I'm sure I've got this one too or one similar :-)

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!