Sidor

torsdag 27 augusti 2015

OPI, Down to the core-al

Regnet det bara öser ner. Men förra veckan sken solen och då passade jag på att fotografera mina lack ute i trädgården. Ah ljuvliga sensommar!


Down to the core-al var del av OPI Brights i år och var med i det lilla minikitet jag fick av älskade maken. Det är en vacker korall med dragning åt orange med ett rosaguldigt skimmer. Nästan hur tjusigt som helst.


Det var lätt att måla med. Det där med att jag alltid lyckas få lack i nagelbandet på ringfingret är en ny talang jag har lagt mig till med. Enbart jag - inte lacket, med andra ord. Det här är tre tunna lager som torkade fort.


Hur jag vet att jag bar det i söndags - inspirerad av Formel1 på tv:n slog jag till med att matcha med en kylskåpsmagnet föreställande en F1-bil. Det var Belgiens Grand Prix i helgen, magneten är från Monaco, men sådana detaljer behöver vi inte bry oss om.

Betyg 4/5

I wore this Sunday as you can tell by the sun and the fact that I matched it with a fridge magnet looking like a Formula ! car. The race on Sunday was in Belgium and the magnet says Monaco, but who cares.
Down to the core-al is a coral leaning orange with pinkish golden shimmer. This was three coats, easy to apply and dried fast. The fact that I always seem to end up with polish in the cuticles, specially on the ring finger, is a "talent" of mine and not to be blamed on the polish in this case. 

6 kommentarer:

 1. This is a nice colour. I do like it :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. I liked it a whole lot more than I thought I would.

   Radera
 2. Sååå tjusigt, och sen är det ju så kul med OPI's namn på sina lack...ibland är det sååå kul bara, som detta. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vill inte riktigt erkänna hur lång tid det tog för att koppla ordvitsen, men det var ganska länge.... :D

   Radera
 3. Det är en underbar sommarfärg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen! Kommer allra mest till sin rätt i solen.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!