Sidor

lördag 15 augusti 2015

HM, Sea breeze

HM håller som bekant på att byta ut hela sitt beauty-sortiment, inklusive nagellacken. Jag har tre stycken av de gamla flaskorna kvar i otestade lådan så jag tänkte försöka blogga upp dem innan jag ger mig ut på lackjakt på stan igen. Vecka 34 har jag hört att det nya ska finnas i landets alla HM-butiker. När jag och älskade maken var i Stockholm hade de redan packat upp dem i flera butiker och jädrar i min lilla låda vilken juvelsamling. Jag vill ha alla! 


Men nu var det de gamla flaskorna jag skulle blogga iväg. Sea breeze valde Lilla E åt mig i en reakorg i början på sommaren. Hon är svag för blått, min lilla tös. Det här är ett poolblått lack med turkosgrönt skimmer i. Så där så att man riktigt känner doften av solkräm och klorerat vatten.


Tyvärr är det väldigt skirt. Jag slutade orka efter de fyra lager ni ser här, och det är kala fläckar lite överallt. Det applicerade rätt så ojämnt alltså. Det blev lite sådär segt och klistrigt på nageln när jag lackade, men det torkade ändå på okej-sidan av skalan när jag lade över SV, men inte snabbt.


Matchar med en jubileumsburk från Kusmi Tea, som har innehållit smaken Prince Vladimir.

Betyg 3/5

I have a few of the old bottles of HM's polishes I want to show now that the beauty segment at HM stores, including the polishes, are getting a face lift. I saw some of the polishes when I was in Stockholm a few weeks ago and the look divine. I want all of them!
Sea breeze was chosen by Little E because she loves blue polishes. It's a sheer pool blue polish with turqouise green shimmer. This is four coats before I gave up. It got sticky and harder to apply with each coat, but dried on the quicker side of the scale if not fast.
Matching with a tea tin from Kusmi Tea that had the flavour Prince Vladimir in it before I drank it all. Have I mentioned I love tea?

9 kommentarer:

 1. Fint lack (Lilla E har bra smak) men synd på de dåliga lackegenskaperna. Prince Vladimir är för övrigt ett väldigt gott te =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min Kusmifavorit är St Petersburg. Fast jag har inte provat alla smaker än så det där kan ändras. :D

   Radera
 2. This is a really nice colour :-D I do like these sorta colours :-D

  Hmmm tea, I do like tea as well and have a full cupboard of various wonderful teas :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. I'm almost emberassed by how much tea I have in my cupboard. Almost.

   Radera
  2. Hahaha! My husband keeps telling me to stop buying tea. :-O

   Radera
 3. En riktigt fin färg, men synd att det är så skirt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Riktigt tråkigt för färgen är väldigt trevlig.

   Radera
 4. Synd på formulan, men en riktigt söt färg. Jag beställde faktiskt tre av de nya H&M-lacken när jag beställde kläder till bonusdottern i veckan, har inte hunnit testa dock. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan väl avslöja att jag sitter och klickar en kundkorg jag med. :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!