Sidor

söndag 28 juni 2015

Make Up Store, Nina

Alldeles nyssens hämtade jag ut min senaste Glossybox från utlämningsstället. Efter det har älskade maken sett mig vara jättearg, slänga innehåll i boxen omkring mig och ilsket stampa ut till datorn för att säga upp min prenumeration. Man kan lugnt påstå att jag är besviken. Så bara för det tänkte jag visa er det senaste nagellacket jag fått utskickat till mig från just Glossybox. De brukar vara bra på att skicka ut fula färger till mig när jag får nagellack.


Jag blev alltså lite glad när jag förra månaden fick lacket Nina från Make Up Store i Glossyboxen. Grått och glittrigt med en lila underton är precis så där snyggt som jag gillar. Tills jag lackade med det. Och insåg att det var ett jämrans texturlack.


Det här är glittertungt så det förslår och därmed känns det lite sandigt att måla med det, texturlack brukar ju göra det. Det är två lager av Nina här. Jag ville dock inte ha ett texturlack för jag gillar inte den känslan på naglarna, så jag bestämde mig för att vara envis och göra det slätt. Efter fem lager topplack var det nästan slätt men inte riktigt så där gav jag upp.


Matchar med en del av vår böjbara tändare som vi tänder ljus med här hemma.

Betyg 2,5/5 Det är texturen som drar ner betyget. Hade det här varit ett vanligt glitterlack hade jag nog älskat ihjäl det.

I just cancelled my subscription to Glossybox after opening my latest box and finding only rubbish in it. I was throwing things around because I was so furious. They also have a tendency to always put ugly polishes in my boxes, so the latest polish I recieved from Glossybox was a bit of a surprise - until it wasn't.
Nina from Make Up Store is a grey silver glitter with a lilac tint. Or so I thought until I started using it and realied that this is a textured polish. I hate that feeling on my nails, and therefore dislike textured polishes quite a bit. I decided to make it smooth. Five coats of top coat later I gave up. It was almost smooth but not quite there yet. Two coats of Nina by the way.
Matching with a part of our lighter we use to light candles in this house.