Sidor

söndag 7 juni 2015

HM, Black and orange glitter

Vaknade i morse och var förkyld. Alltså passar det bra att visa en så pass misslyckad manikyr att jag på allvar sade att den såg ut som någon sjukdom. 


Jag hade fått för mig att Black and orange glitter skulle bli tjusigt över gult. Jag hade fel. Glitterlacket är helt enkelt svarta och blekt korallorangea hexagonaler i diverse storlekar, allt simmandes i en klar bas.
Lacket i sig är det inga större fel på, men det passar inte direkt på gult då. Vet inte riktigt vad jag skulle testa det på för färg annars. Lämna gärna förslag om ni har några.


De små glittren följer med upp ur flaskan så snällt så, de större är det lite värre med. Det här är två lager av Black and orange glitter och det var rätt så lätt att lacka med förutom att man fick dutta dit de större glittren lite. På bilderna hat jag topplack på, ett lager räckte bra.


Matchar med en liten gul taxi.

Betyg 3/5. Avser endast glitterlacket, manikyren får med beröm underkänt.

Woke up this morning with a cold so I thought we could look at a minicure I said looked like a disease.
Black and orange glitter did not look as good over yellow as I had thought. The glitter polish in itself is not too bad though - black and coral orange hexagons in a clear base. The small glitters was easy to get on the nail but I had to go fish for the larger ones. This is two coats and it was easy to use, even though I had to apply the larger glitters by themselves. 
I have one coat of top coat in my pictures, and that was enought for me.
Matching with a yellow taxi.