Sidor

lördag 27 juni 2015

HM, Alluring amethyst

Nu har jag varit så dålig på att blogga nagellack ett tag att jag har lyckats bygga upp ett ganska bra arkiv. Nackdelen är att jag fortfarande inte lärt mig att anteckna något om lacken jag bär, så mitt minn är dimmigt. Ska försöka bli bättre på det. Har jag sagt förut - jag vet.


Alluring amethyst bar jag i början på månaden och trivdes riktigt bra i. Det är en vacker mörklila med yttepyttesmå partiklar i rött och mörkblått. Inte för att de där partiklarna syns så värst men de finns där och sprakar till ibland.


Minns jag inte helt tokfel så var det här två lager. Det var nämligen bra pigmenterat och lätt att måla med. Det torkade fort också.


Matchar med en femöring jag fått av min mamma. Efter att bilderna togs fullkomligen exploderade den med blommor, men just då fanns det bara den här blomman och ett par till.

Betyg 4/5

I've been so bad at blogging that I've managed to build an archive. I still haven't learned to make notes though so I don't remember much. I have to get better at that...
I wore Alluring amethyst at the beginning of June and I liked it a lot. It's a dark purple with verytiny particles in red and dark blue. Not much of it though but it sparkles nicely every now and then.
If I remember correctly this was two coats that was easy to apply and dried fast.
Matching with a flower I've got from my mother and haven't managed to kill yet. It blooms a lot right now.