tisdag 16 juni 2015

Grattis spattis lille bloggen!

Tänk att det redan är 4 år sedan jag publicerade det första inlägget på den här bloggen - ibland går tiden fort.
Eftersom jag tycker att det är roligt att dela med mig av färgglädjen tänkte jag även i år lotta ut några lack. Då det allra första inlägget jag skrev här handlade om ett Depend-lack passar det ju ypperligt att lotta ut tre av Depends lack den här gången. De tre lacken jag kommer skicka till någon av er är sådana jag redan visat och tyckt väldigt mycket om, det gröna hamnade till exempel på förra årets Topp 20-lista. Det rör sig om lacken #426 - grönt, #428 - blått med glitter, samt #446 - rosa med guldskimmer.


För att deltaga i utlottningen behöver du bara lämna en kommentar med giltig e-adress så att jag kan nå dig. Senast kl 23:59 på söndag 21 juni vill jag ha din kommentar. Vinnaren dras på måndag.
Lycka till!

Utlottningen är endast öppen för deltagare i Sverige!

Today is the blog's 4th bithday and I will send these three polishes to one winnwr. Open only to participants in Sweden.

15 kommentarer:

 1. Redan fyra år? Grattis!

  SvaraRadera
 2. Wow, grattis till 4 år!! Din och Helenas blogg var de första jag började följa när jag började nörda ner mig i lackens underbara värld. Följer er fortfarande! :-)

  SvaraRadera
 3. Stort grattis till 4 år =) Gillar den här bloggen-dels för kombinationen naglar och nördigt, dels för att ditt sätt att matcha lacken med saker hemma gör det personligt och extra kul =) Som bonus är det din förtjänst att jag upptäckte Pahlish =)

  SvaraRadera
 4. Congrats on 4 years blogging :-D

  SvaraRadera
 5. Grattis till fyra år! Jag minns tyvärr inte ditt första inlägg men jag vet att jag har följt dig ett tag. Känns nästan som en riktig vän ibland :)
  Massor med kramar!

  SvaraRadera
 6. Grattis till fyra år! Har inte varit med från allra början, men det här är en av de första nagelbloggar jag började följa i alla fall :) Keep up the good work!

  SvaraRadera
 7. Vet inte om min mail kom med. sara_1997@Hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Vet inte om min mail kom med. sara_1997@Hotmail.com

  SvaraRadera
 9. Stort Grattis i efterskott! Jag ligger så grymt efter med mitt bloggläsande att jag missat det här inlägget!

  SvaraRadera
 10. Grattis!! Hittade din blogg för typ 3 år sen tror jag. jennifer(punkt)enzinger(at)gmail(punkt)com

  SvaraRadera
 11. Grattis till 4 år! Hoppas på många fler :)

  SvaraRadera
 12. Grattis till 4 år! Jag är med och tävlar :)
  cam.jon@hotmail.com

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!