Sidor

måndag 29 juni 2015

Gina Tricot, Lemon

Fortsätter Operation Tömma Arkivet Innan Jag Glömmer Fullständigt. Lägger upp dem i den ordning de ligger i mappen, känns smidigast så.


Lemon från Gina Tricot fanns inte kvar när jag besökte en GT-butik senast, och det är ju synd. Det här är nämligen ett väldigt snällt gult lack i en trevlig nyans. Lite poppigare än vad mina bilder visar dock. Smörblommegult.


Det var lätt att använda för att vara ett gult lack också. Det här är dock tre lager, men det använder jag å andra sidan nästan jämt numera. Lite av det ville krypa ner i nagelbanden, men det kanske mest var mitt eget fel. Torktiden var snabb. Nackdelen är dock att mina naglar fortfarande är gula...


I mitt sinne skulle det här vara den perfekta matchningen, men det var det inte. Nåja - prästkragar är fina i vart fall.

Betyg 4/5

I'm on the mission of emptying my archive before I forget about these polishes completly. 
This is Lemon from Gina Tricot, a very nice yellow that has a bit more ompf in reality. A buttercup yellow. 
This si three coats and as I usually use that number of coats this is one of the nicer yellows to use I've came across. It was easy to apply so any polish in the cuticles is my own fault. Dried quickly. Stained my nails a bit though.
Matching with a daisy. I thought this would be a better match, but daisies are cute anyhow.