Sidor

onsdag 10 juni 2015

L'Oréal, Exotic canaries

Hann ni se det här innan jag skrev texten? Hur det går om man tidsinställer ett inlägg, inte orkar skriva klart det för att man mår dåligt, och sedan glömmer bort det. Tur att gult är fint att se på ändå, men det kan kanske vara kul att veta vad det är också.


Som underkläder i den där manikyren jag tyckte blev så gräsligt ful hade jag det här piggt gula crellylacket, Exotic canaries från L'Oréal. Det har några år på nacken och jag hittade det i en realåda på Ica.
Köper nästan alla mina L'Oréal från realådor eftersom jag tycker de är hutlöst dyra för sina få milliliter annars. Det är lika mycket i en sådan här flaska som i Depends lack, med en prisskillnad på en femtiolapp ungefär. Hade L'Oréal varit exeptionellt fantastiska hade jag gått med på det, men de är de inte.


Det är ett vackert gult lack det här, i den där äggulegula nyansen. Crelly som sagt och här har jag tre lager av lacket. Upplevde det inte alls som sådär flammigt som det ser ut på mina bilder.
Ganska lätt att lacka med, men penseln är aningen för bred för min smak och lacket ville till viss del ner i nagelbanden. Annars torkade det ganska snabbt och med tanke på att det är gult var det förvånansvärt lätthanterat.


Matchningen är en tebox med te från Arvid Nordquist. De säljer inte bara kaffe numera utan slår till med lyxigt te i pyramidpåsar också. Var ju en teälskare som jag tvungen att testa. Just det här heter Earl Grey Honey och smakar mycket av ingefära och citron. Kanonbra grejer om man är förkyld. Annan kanonbra grej är att det är eko- och rättvisemärkt också. Gott för samvetet också.

Betyg 3/5

I accidently published the pictures without any text for a few hours. What a brain can do to you when you've got a cold.
This is Exotic canaries from L'Oréal, a bright egg yolk yellow crelly. This is three coats that dried fairly quickly. The brush is a bit too wide for my preferencies so some ended up in my cuticles. This is the polish I wore under the ugly manicure I showed the other day.
Matching with part of a tea box.