onsdag 27 maj 2015

United in grey: HM, Black and green glitter

Eftersom jag har det grå lacket Happy grey under glitterlacket Black and green glitter så kommer jag räkna in det i United in grey. Happy grey visade jag ensamt i måndags och det här är vad jag gjorde med det.


Black and green glitter är precis vad det heter, hexagoner i diverse storlekar i färgerna svart och reflexgrönt. Exakt den gröna nyans det är på lysmassan man har sett en och annan gång på urtavlor som den före detta klockhandlare man är. Lite radioaktivt grön sådär, fast ändå mintigt. Den beskrivningen blev ni kloka på va?


Det här är ett lager av glitterlacket ovanpå Happy grey och jag bemödade mig inte om topplack. Som vanligt med glitter är det främst de små som vill upp ur flaskan, vilket betyder att det blir mest svarta glitter då de gröna är större, jag fiskade lite grann.
Glittret spred dock ut sig fint och det torkade snabbt.


Hittade en resetemugg på en hylla som är grön och svart, och eftersom tesilen fastnade på bild blev det lite grått också.

Betyg 3/5

I showed Happy grey on Monday and this is the glitter I topped it with. Black and green glitter is exactly what it is called - black and green hexagonal glitters in a clear base. 
This is one coat and the glitters spread eavenly but as always it's the small ones that are easier to get on the nail, and as the green glitters are the bigger ones this looks mostly like black glitter. I had to go fish for some of the larger green glitters. Dry time was fast. No top coat in my pictures.
Matching with my black and green travel tea mug.


   

    An InLinkz Link-up
   

8 kommentarer:

 1. Jag gillar idén med lite grönt i "United in grey"-grönt är ju hoppets färg. Min association med lacken går till superhjältar och det kan ju aldrig vara fel =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Superhjältar behövs. Både riktiga och fiktionella.

   Radera
 2. Looks good on the grey :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. I think so too. Very happy with this combination. :D

   Radera
 3. En annorlunda och kul manikyr! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Satt lite och funderade på om jag inte hade en t-shirt med ungefär det här mönstret på det glada 80-talet. :D

   Radera
 4. Väldigt fint! Det passade bra över det grå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Supernöjd med den här kombon. Den kom färdigmatchad i ett set, men jag ville inte lägga det över ett grönt lack för grönt på grönt försvinner liksom. Så jag gör som jag vill - lite som vanligt alltså. :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!