fredag 29 maj 2015

United in grey: A England, Merlin

Trots att jag älskar grå lack, eller kanske just därför, så hade jag inga i otestade lådan att visa den här veckan. Det blev till att djupdyka i samlingen och då hittade jag ett par A England från The Mythicals-kollektionen som jag inte har visat förut, och båda är grå. Eller något...


Merlin är förvisso silver, men silver är en nyans av grå eller visst? Egentligen är det kanske meningen att Merlin ska vara ett effektlack, men jag bestämde mig för att bära det ensamt den här gången, bara för att busa till det. Och det funkade det med!


Det här är helt enkelt massor av silverglitter i en klar bas och med tanke på att det är massor av silverglitter så räckte det med två lager av Merlin för att nå den här täckningsgraden. Jag har topplack på bilderna även om det inte ser ut som det, och jag upplevde det inte alls som värst knottrigt när det var på även om jag ser att det ser knottrigt ut.


Tänkte direkt på en massa silvermynt när jag lackade med det här, och sålunda blev matchningen just precis mynt. Hade en del enkronor i sparbössan.

Betyg 3/5

Since I didn't have any grey polishes in my untested box for the United in grey week, I dived into my collection and found two polishes, both grey/ish, from A England's The Mythicals-collection, that I hadn't shown before. Merlin is silver as you can see, but since I think silver is just another shade og grey I will show it today.
This is two coats of Merlin, a silver glitter that I guess is intended as a topper, but I go a bit loco from time to time and try them on their own anyhow. It looks textured but isn't and I had on top coat in my pictures.
I thought this looked like coines so I robbed my money bank to match the polish with coins.


   

    An InLinkz Link-up
   

6 kommentarer:

 1. Sååå läckert, glitter kan aldrig gå fel!! ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kände att det kunde passa med en liten glitterbomb såhär när det är fredag och allt. :D

   Radera
 2. Stiligt silverglitter-och silver och Merlin passar bra ihop =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen absolut! Det var ju namnen med King Arthur-tema som fick mig på fall gällande A England, nörd som man är. :D

   Radera
 3. I like Merlin, I used it as topper. But it looks great solo too :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. I've uses it as a topper before, but I've wanted to try it on it's own for a while as it's so glitter dense. It worked even thogh it looked like I had mirror balls on my hands. :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!