lördag 23 maj 2015

OPI, Pineapples have peelings too!

OPI gör det igen! Kommer med ett lack med att fånigt namn alltså. Pineapples have peelings too! kommer från OPIs Hawaii-kollektion och jag har det i min ägo för att Nailtastic-Anne är en sådan underbar liten människa och skickade sitt ex till mig - för att hon inte tyckte om det alls och jag var nyfiken. Tack Anne!


Det här är nog ett sådant där lack som man antingen älskar eller hatar. Jag tycker om det mer än vad jag trodde. Basen är någon sorts skimrig guldgul variant och det är just här det kan gå så fel. Gult skimmer blir sällan bra när man sedan vräker ner tonvis med olikfärgat glitter, men jag upplevde färgen som mer guld än gul och då blev det roligare. Som en skattkista full med guld och juveler på ett litet ungefär.


Det här är tre lager som lackades med aningen besvär. Det är väldigt tjockt med glitter och tyvärr drunknar de i basen och syns inte alls sådär färgglatt glittrigt som man hade hoppats.
Jag använde peel off-lack som bas den här gången och som synes fungerade det väldigt bra på mig. Jag blev inte lite förvånad när jag kom hem från min hundpromenad och skulle fotografera det och det inte längre fanns på mitt pekfinger. Tre timmar till och jag hade nakennaglar igen, utan att jag använt våld ett dugg.


Andra gula saker är maskrosor. Jag tycker maskrosen är finare än lacket.

Betyg 2,5/5

OPI have done it again. I find Pineapples have peelings too! to be one of those "funny" pun names that just makes me roll my eyes. I have this polish because Nailtastic-Anne gave her bottle to me because she did not like it at all.
And this is one of those polishes you either love or hate. The problem is that this is a shimmery gold/yellow base and that somehow feels and looks wrong with this rainbow of glitters mixed into it. I don't love it, but I don't hate it either. Likes a little bit maybe? Mostly because the yellow base loooked mostly golden to me and thus this is like a treasure chest filled with gold and jewels.
It is thick and very glitter dense and not easy to apply, the glitters also drown a bit too much in the base which is a shame. This is three coats.
I used a peel off-polish as a base coat and it worked too well as you can see. Back from my dog walk and ready to take the pictures I realised one of my nails was naked. Three hors later all of them were, without me using more force than necessary.
Matching with a dandylion since I didn't have a pineapple at hand.

10 kommentarer:

 1. Enda OPI-namnet jag verkligen gillar är "Viking in a Vinter Wonderland". Pineapples var kul, men jag vete tusan om jag betala OPI-pris för dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här lacket kommer nog finnas i en och annan reakorg om ett tag så det är bara att vänta ut det. För 155 spänn är det INTE värt.

   Radera
 2. Anne är en riktigt ängel :) Jag älskar namnet på det här lacket, men inte lacket i sig tyvärr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Jag tycker mer om lacket än namnet för jag tycker att namnet är störtlöjligt. :D

   Radera
 3. Nja, det här lacket ser jag inte som någon höjdare fastän namnet är kul (vilket är mer eller mindre enda anledningen till att en del lack finns i min samling), maskrosen var helt klart finare. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köper också lack för vad det heter ibland, men det här hade jag lämnat på hyllan om det bara vore namnet det gällde, för jag tycker det är fånigt. :D
   Maskrosor ÄR väldigt fina. Har slutat bry mig om att jag har dem i gräsmattan för länge sedan. Finns viktigare saker att ägna sig åt än att plocka bort blommor som faktiskt är fina.

   Radera
 4. Nej det här går inte hem hos mig. Det hade potential men föll platt, tråkigt nog. Plus för namnet dock ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är det bara jag som tycker att namnet är überfånigt? :D

   Radera
 5. It looks great and I've got it. Still to try it though! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. It will be interesteing to see if you love it or hate it. I guess it's either or. :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!