fredag 8 maj 2015

A England, Her rose adagio

Vet ni vad som är synd? Att det inte var någon sol framme den jag jag kom för mig att fotografera Her rose adagio. När jag lackade med det sken solen så vackert och sprakade i holoskimret i det här lacket, men var jag smart nog att fotografera det då? Självklart inte.


I flaskan trodde jag att Her rose adagio skulle vara min favorit från Ballerina-kollektionen, men det blev den inte. Det är en ljust rosa, nästan lite nude i tonen och den är förvisso fin men samtidigt rätt så... mesig. Holoskimret var jättevackert och det sprakade så fint, något som alltså inte syns på mina bilder, men det var något som fattades.


Som vanligt med A England är det lätt att lacka med. Två lager, lite trevligt fluffiga sådär. Torkar snabbt.


Och det här är Gliiisen. Hen bor på min sänggavel när jag inte gosar med henom. #aldrigförgammalförgosedjur

Betyg 3/5

I thought for sure that Her rose adagio would be my favourite from the Ballerina-collection. I was wrong. The pinkish nudeish colour is nice but that's about it. I doesn't give me that ompf I was hoping for. The holo shimmer is nice, but since it was raining when I photographed it there was no chance for me to get the holo in the pictures.
This was two easily applied and fast drying coats. Matching with my cuddly pig Griiisen. #nevertooold

10 kommentarer:

 1. Jag tycker det ser rätt stylish ut, men visst, det väcker kanske inte något habegär hos mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske lite stiligt sådär, som ett par balettskor eller så. Är riktigt förvånad över att jag inte älskade det, men så kan det vara ibland.

   Radera
 2. It's nice and what a cute piggie :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. My lil' piggy is THE cutest! :D

   Radera
 3. Nudeholo är så vackert, kan tänka mig att det var underbart i solen! Förresten tycker jag att A Englands hololack är väldigt svåra att göra rättvisa, sol eller inte...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr är de ju det. De är alltid SÅ mycket snyggare irl.

   Radera
 4. Väldigt vackert lack! Måste testa nåt från A England känner jag. Och söt gris med :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Supersöt liten gris! Gosig att krama på också.

   Radera
 5. Jag gillar't, även om jag kan komma på andra ur A England som jag är mer sugen på innan jag köper detta. Sen så är det ju som redan nämts alltid svårt att fota A England, med eller utan sol. Glisen var ju btw också söt.

  Och, om du någon gång funderat på att faktiskt filma/fota din min när du ser ett texturlack så borde du kika på dagens nagellack jag visar. ;) Det är...lite speciellt kan man säga.. :)

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!