Sidor

torsdag 9 april 2015

TGR, #42

Kan man ha bara en släng av kristallsjukan? För det snurrar inte så farligt längre men yr i mössan är jag. Så då tyckte jag tydligen att det var lika bra att måla med ett stink-lack. Snurrig som snurrig liksom.


Jag köpte alltså två lack från billighetsaffären TGR, eller Tiger eller vad den nu vill kalla sig. #41 var jag inte värst imponerad av, men #42 som jag bär just nu är snäppet bättre.
Mörkt lila proppfullt med prismatiskt glitter, man kan nästan låtsas att det är svart om man vill men det är det inte. Och det luktar inte gott heller kan man väl inte påstå...


Det sprakar mer irl än vad det gör på mina bilder, promise. Det här var betydligt trevligare att jobba med än det gröna. Jag hade kanske kunnat vara nöjd med två lager, men jag drog på ett tredje för att jag ville göra det ännu mörkare. Det torkar okej snabbt men luktar illa väldigt länge. Det kan behöva mer än ett lager top coat om man vill ha det riktigt slätt, men jag planerar inte att ha det här på så länge till så jag struntar i det. Tecken på tip wear/krympning såg jag inom ett par timmar.


Matchar med den lila t-delen till Tetrislampan som älskade maken fick av mig i julklapp.


Och så här ser sagda lampa ut just nu, i sitt hoppusslade skick.

Betyg 3/5

I've already shown #41 from low price store TGR or Tiger, and I didn't like it much. #42 is a tad better but it still smells really bad.
This is a blackish purple full with mini prismatic glitters. I used three coats to get a really dark colour but it looked nice at two coats as well. It dried okay but smelled for hours. Signs of tip wear/shrikage after a few hours.
Matching with the purple part of the Tetris-lamp I gave my husband for Christmas.