onsdag 29 april 2015

Teeez, Rebel

Teeez är ett märke jag har velat prova ett tag. De kostar inte så dyrt -119:- på Eleven- och kommer i en massa fina och roliga färger. Så det är ju synd att jag fick en ful färg i min senaste Glossybox.


Hade Rebel bara varit sådär bränt orange som jag först trodde, så hade jag antagligen älskat det, men nu tippar det över och blir brunt och inte en snygg brun. För att vara otrevlig påminner det här mig om sådant där jag plockar upp i svarta påsar när jag går ut och går med min svärfasters hundar.
Jag behöll det inte såhär värst länge, utan piffade det med lite glitter. Blir nästa blogginlägg det.


Penseln var väldigt kantig i min flaska och det parat med en ganska tjock formula gjorde att det var lätt att måla utanför. Annars täcker det bra på två lager och torkar fort.


Var inte ute med svärfasters hundar när jag fotograferade det här, vilket ni kan vara glada för. Matchar istället med en flaska kolasås så det blir något sött i det här inlägget.

Betyg 2/5

I've wanted to try Teeez polishes for a long time since they come in so many nice and vibrant colours. So isn't it a shame that I got an ugly colour in my Glossybox? 
Had Rebel been the burnt orange I thought it was I probably would have loved it, but now it takes the step beyond that and becomes a brown. And not a nice brown, but the kind of brown that reminds me of picking something up when I walk my aunt-in-laws dogs...
The brush was a bit too square for my liking and that pared with a thick formula made it tricky to apply to only the nail. It covers in two coats though, and dries quickly.
I didn't keep it like this but topped it with a glitter I will show you next time.
Matching with a bottle of caramel sauce. Lucky you I didn't walk the dogs yesterday when I took the pictures.

6 kommentarer:

 1. Inte hört om märket innan så det var ju lite spännande. Men färgen..den var ju sådär faktiskt. Köpte av misstag ett sånt lack, trodde det var brunt..Men ljuset i butiken var fel och hemma såg jag att det var brunorangerosa, som gammal leverpastej som är övergräddad?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det lät inte värst tjusigt hörru. :D

   Radera
 2. Det känns som att du ofta har otur med färgerna på lack i Glossyboxarna, jag fick en dammig grön som ser helt okej ut i flaskan, har dock inte testat den på naglarna än. Det här var ingen höjdarfärg, men alltid kul att testa nya märken dock!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har otur med alla färger på allt i Glossyboxarna. Ibland tror jag det är för att jag är 40+ som jag får såhär tråkiga färger på nagellack, sedan minns jag att jag fick ett lila läppstift och det är ju inte direkt en tråkig färg - bara tokfel till mig. Tror de blundar och kastar bara. Hoppas på att de kastar lite snyggare saker i mina lådor i framtiden...

   Radera
 3. It's a bit too brown for my liking :-|

  SvaraRadera
  Svar
  1. I walked the dogs yesterday. I was right...

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!