Sidor

söndag 19 april 2015

HM, Silver glitter

Jo, jag vet att Silver glitter är ett effektlack. Numera. Jag trodde att det var opakare än vad det var och när slumpgeneratorn valde det här lacket så lade jag på det på egen hand. What a mistakea to makea, men jag har faktiskt trivts bra i den här manikyren i flera dagar nu.


Silver glitter består av skimmerpartiklar som skiftar i guld och silver, kanske lite holoeffekt idet också, samt blå prismatiska hexagoner i två olika storlekar, allt simmande i en klar bas. Det sprakar fint må ni tro, särskilt i solen.


Det här är två lager av lacket och självklart massor av vnl. Det syns mindre tydligt på riktigt dock. Det torkade snabbt och det räckte med ett lager topplack för att få det slätt.


Matchar med en av katternas leksaker. Egentligen var det någon sorts pysselgrej, men Cullen bar helt enkelt iväg med den och på den vägen är det.

Betyg 3/5

Silver glitter is meant as an effect polish but I used it on it's own simply because I thought it was more opaque than it is. The polish is lots of glitter and shimmer in a clear base. The shimmer is one of those shifting between silver and gold and I might have seen a bit of holographic effect in the sun as well. The glitters are blue and prismatic in two different sizes.
This is two coats, easily applied and just one layer top coat to make it eaven.
Matching with a cat toy.