söndag 19 april 2015

HM, Silver glitter

Jo, jag vet att Silver glitter är ett effektlack. Numera. Jag trodde att det var opakare än vad det var och när slumpgeneratorn valde det här lacket så lade jag på det på egen hand. What a mistakea to makea, men jag har faktiskt trivts bra i den här manikyren i flera dagar nu.


Silver glitter består av skimmerpartiklar som skiftar i guld och silver, kanske lite holoeffekt idet också, samt blå prismatiska hexagoner i två olika storlekar, allt simmande i en klar bas. Det sprakar fint må ni tro, särskilt i solen.


Det här är två lager av lacket och självklart massor av vnl. Det syns mindre tydligt på riktigt dock. Det torkade snabbt och det räckte med ett lager topplack för att få det slätt.


Matchar med en av katternas leksaker. Egentligen var det någon sorts pysselgrej, men Cullen bar helt enkelt iväg med den och på den vägen är det.

Betyg 3/5

Silver glitter is meant as an effect polish but I used it on it's own simply because I thought it was more opaque than it is. The polish is lots of glitter and shimmer in a clear base. The shimmer is one of those shifting between silver and gold and I might have seen a bit of holographic effect in the sun as well. The glitters are blue and prismatic in two different sizes.
This is two coats, easily applied and just one layer top coat to make it eaven.
Matching with a cat toy.

10 kommentarer:

 1. Jag tycker att det var fint som solo-lack =) Jag gillar de stora blå hexagonerna/kvadraterna som lättar upp lacket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte dumt alls på egen hand, lite skirt romantiskt sådär.

   Radera
 2. Jag tycker det ser fint ut på egen hand! Men tänk över rött, grönt eller svart, tror det skulle vara sjukt snyggt över det med

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett lyckat misstag helt enkelt. Tror att det här mot rött skulle vara fab. Kanske borde testa det någon gång, men känner jag mig själv rätt kommer det dröja/aldrig ske. :D

   Radera
 3. It looks really cool. I like this sorta polish, it's different :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Can you go wrong with glitter? I don't think so... :D

   Radera
 4. Det ser fint ut trots att det är skirt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ju en liten miss av mig där, men det blev bra ändå liksom. :D

   Radera
 5. det var minsann riktigt fint för sig självt tycker jag!

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!