torsdag 30 april 2015

HM, Gold glitter

Min älskade make har en gång sagt att det inte går att polera en bajskorv, men jag försökte ändå. För att stå ut med att ha Teeez Rebel på naglarna drog jag på lite guldglitter och det är främst det vi tittar på i det här inlägget.


Gold glitter är så klart vän med Silver glitter, jag hittade dem i samma 6-pack med små nagellack på HochM. I det här fallet är det bara guldglitter, dels miniglitter men också hexagoner i två olika storlekar. Jag tyckte den här kombinationen blev riktigt bra, och Rebel blev aningen mer uthärdlig.


Det här funderade jag inte ens på att försöka bära på egen hand som jag gjorde med Silver glitter. Det ser glesare ut redan i flaskan. Om man vill så går det nog att få det rätt så opakt med tre, fyra lager. Det här är ett lager och det var plättlätt att fördela ut glittret över nageln. Inget topplack och det höll sig hyfsat slätt ändå. Det tog lite tid på sig att torka dock.


Lilla E tycker om att pyssla och här är ännu en trolldegsversion av vår röda katt Cullen.

Betyg 3/5

My darling husband once said that you can't polish a pile of poop, but I tried anyhow. I topped Rebel from Teeez with Gold glitter from HandM and suddenly it wasn't horrible anymore.
Gold glitter is best friends with Silver glitter, but this one I didn't try to use on it's own. It consists of gold shimmer and gold hexagons in two different sizes. You could probably use it on it's own with three to four caots, but I only used one to make Rebel wearable. I t was easy to use but took a while to dry since I didn't use any top coat.
Matching with yet another of Little E's home made Cullens, as in our ginger cat.

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det skulle du nog inte tycka om du såg dem olackade, men tack! :D

   Radera
 2. Hexagoner är något jag börjar gilla mer och mer i nagellack =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gillar hexagoner sedan gammalt, och ÄSKAR cirklar! :O

   Radera
 3. It some-how looks more interesting now! I do like that glitter :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. When glitter saves the day! Or the polish... :D

   Radera
 4. Jag gillar hur det blev med glittret på! :D Snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev sisådär 100% bättre, eller hur. :D

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!