Sidor

lördag 11 april 2015

Depend, #4061 Garden tea party

Jag erkänner - #4061 Garden tea party hamnade väldigt mycket på min radar på grund av namnet. När te är med blir jag liksom lite... konstig. Sedan var det väldigt trevligt på också, om än kanske inte 100% sams med min hudton.


Riktigt, riktigt ljust babyblått. Lacket har samma sidenmatta yta som alla lacken i Garden dreams-kollektionen, men här kan man nästan ana det lilla skimret även utan topplack. Jag har ännu imte testat de här lacken med topplack på, blir nästa steg.


Jag tror att jag egentligen var nöjd efter två lager, men det åkte på ett tredje ändå. Lacket är ganska tjockt och har en tendens att bilda vallar, men de jämnar ut sig fint när lacket torkar. Det är inte svårt att lacka med även om jag kan tycka att till och med jag med mina mininaglar kan få använda lite väl många drag med penseln för att få lacket över hela nageln, det känns lite sådär med tanke på att det känns lite skört att lacka med, som att man skulle sabba det om man går över det för mycket. Skört är det också och jag lyckades såklart mosa det på ett par naglar innan det hade härdat ordentligt.


Älskade maken har rea-fyndat en vackert blårutig skjorta som han tyckte jag skulle matcha med.

Betyg  3/5

Since I go a bit loco at tea themed things, it's no surprise I bought #4061 Garden tea party partly because of it's name. It is a lovely shade of light blue though, with the matte finish of the Garden dreams collection from Depend. You can almost see the shimmer though, it's there as a whisper.
This is three coats but I was happy at two coats so why the last coat ended up there I'm not quite sure. It's a bit fragile and I managed to mess it up before it had dried through completely. The polish is quite thick and builds a few ridges but most of them sets as the polish dries.
My darling husband has a new blue shirt that he wanted me to match with.